Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nejsem rozhodně expert, ale na to zalevání, nejlepší radu, jakou jsem kdy dostal, potěžkej si květináč, po čase přesně poznáš, kolik která chce. A co se týká hnojení, já osobně zahnojím jen občas, pokud máš barvu krásně tmavou zelenou, pak není co řešit
Prosím ťa to UFO LED máš s aktívnym chladením? Kde si to kúpil to je nejaká Čína alebo origo a co to zhruba stálo? Diki za odpoveď, inak to máš krásne a zaujímavá genetika na to ze je to novinka a seed za pár korun
Ano ufo má aktivní chlazení. zakoupeno přes ebay. Cena zhruba 700. Prodejce je z Německa.Jestly je to oryginál nebo kopije nepoznám ale můj typ ma COB čipy od LG