Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ok tak diky chlapy za rady...vyzkousim to susit co nejpomaleji a uvidim co to udela...prave tak.jsem to delal,ze to dal takovy trochu vlhci do.nadob a dycky treba na par hodin vysypal do krabice a pak zase zavrel...
moc toho za sebou nemam (10-15 odrud),ale nejaromatictejsi byl pineapple chunk od barneys ( kupodivu i nejvynosnejsi). strasne pronikavy pizmovy oder, nezamenitelny s nicim jinym.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Naposledy upravil skoroduchodce 03-03-2019 v 19:57 PM
Ahoj. Já teď jedu Green Gelato od RQS, 8.týden květu a pacháč nestíhá. Vážně hodně pronikavý, snad se mi to podaří usušit, aby si to zachovalo vůni. Jinak je to ale vůně sladká, taky je to něco jinýho než popisuješ. Ta pronikavá vůně o které píšeš- také si ji pamatuju cca před 15ti lety, tenkrát sem málokdy na něco takovýho natrefil, ale pamatuju si, že když jo, tak to bylo cítit všude a skoro to vůbec nešlo nějak maskovat. Říkal sem tomu smradu "hovno"...Už hodně dlouho sem nenatrefil na něco podobnýho- je to pach mého mládí)
Hihi no právě... Ale Jak už někdo psal... Chce to zkusit holt strainy co se jely tenkrát.... Shiva skunk, Jack herer, ak 47,white russian, White widow, super skunk, northern Light atd..... Ještě si pamatuji bloody Mary ,Four way, californian Gold, White rhino a Bubble gum ale co vím tak ta shiva skunk byla extra smraďoch,jo a ten pineapple jsem teď jel od barneys ale nějak mě nenadchl
A ještě jsem si vzpomněl na další super voňku, kterou jsem pěstoval na přelomu 2005 či 2006 - nevím, zda li to ještě existuje "Himalayan gold" super a celkem odolná odrůda - pamatuju, bylo tehdy hodně bouřek a dost vlhká sezona (a Paroubek ve vládě To se pamatuje podle CZTEKU )
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od Growoli Hihi no právě... Ale Jak už někdo psal... Chce to zkusit holt strainy co se jely tenkrát.... Shiva skunk, Jack herer, ak 47,white russian, White widow, super skunk, northern Light atd..... Ještě si pamatuji bloody Mary ,Four way, californian Gold, White rhino a Bubble gum ale co vím tak ta shiva skunk byla extra smraďoch,jo a ten pineapple jsem teď jel od barneys ale nějak mě nenadchl
....právě jsem se pídil po nějakém pěkném "pineapple" strainu, a přijde mi, že ten od Barneys Faarm má docela tragické hodnocení, to zřejmě nebude úplně trefa do černého...
Jak říkám, mě nenadchl... Ať už vůní či chutí....jediny co tak růstem a pryskyřice.... Vynosovka taky ani omylem.... Ono toho pineapple ani moc není... Ale příště bych zkusil pineapple haze od barneys nebo pineapple skunk od HSO
Zdar za mě 2 rozhodně nejvíc ultra smradlavý jednoznačně Twisted fruit a LSD. Je to ten typ smradu že když dorazíš do baru a máš to jen tak v kapse tak se půlka baru otočí co to proboha je. Je to úplně jinej typ smradu než třeba u big budu či shark shocka rusáka pod. Tyhle odrůdy nevoní špatně ale tak jakože standartně trávově. Ničim extra nenadchnou. Myslel sem si že LSD nic nepřekoná ale z twisted fruit sem si sedl na prdel. Když to chlapci před barem kouřili tak sem myslel že se nekdo stříká deodorantem. Neskutečnej převoněnej nesmysl. Problém je že tuhle pecku si nikde nekoupíš. Internety o tom ví jen to že to kdysi měla nějaká americká seedbanka a byla to jedna z nejvonavěších odrůd co vlastnili. Měl sem tu o tom auditko a za půl roku mi nikdo neodpověděl ani a čemuž mooc nerozumim. Zkrátka to vypadá že o tomhle tu nikdy nikdo nic neslyšel. No škoda.