Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako je to takový základ naučit se pěstovat od semena po sklizeň 😉 ale na ty auta bych se fakt vyprd. Za mě první kolo od řízků a pak, až budeš mít co kouřit, tak v klidu od semena 😉
hodim do placu neco odeme,spostu veci je psano hore,ale kdyz to tu uvidis vicekrat,utvrdi te to ze mame pravdu.
takze AF ne-zadnej cas neusetris,vem klony na zacatek nejlepsi.
filtr vetsi,neco podobnyho jako odtah
hnojky vem i grow,root
disko ne,bud 400w soda nebo nejakou seriozni ledku
pritah neni treba
CO2 taky nepotrebujes
vzal bych obyc teku 6,5L(kvetinace)
GL.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Diky hosi za rady, to jsem presne potreboval, abych to vyladil a melo to smysl. Vzhledem k argumentum se na AF vykaslu a prvni kole vemu rizky a dalsi uz asi od semene (podle toho jak se mi to povede). Svetla beru poradny LED zadny disco seriovka a mozna nakonec uvolnim vic prostoru a vezmu HomeBox ambient r120, ktery je nesrovnatelne lepsi.
Ahoj, pokud budeš mít box doma, tak doporučuji vyzkoušet novinku desky osazené mp čipy. Mají větší účinnost než klasický vero čipy. Osobně jsem pod nimi odjel jen jedno kolo, ale je to fakt pecka. Mám je od ledidealu ale ještě je nemají na stránkách.
hps je stara,ale ucinna.kazdy chce samozrejme to nej,ale led bych na zacatek nedoporucoval.
treba ti to pomuze,kdyz uz za tento nazor zase budu ocekavat negativni karmu.
led ma mnoha uskali od specificke vyzivy pocinaje....ale toho sis asi vsimnul z vetsiny growu pod led tady.
mluvim i z vlastni zkusenosti.hps udela velkou paradu.
Videl som tu "mega" krabicu na CannaFeste. nieviem ci je to priprava na 4-5 zdrojov ale na 1 panel s Multimetrom z aliexpress a stmievacom sa mi to zda dost velke.
Původní příspěvek od eňo ňůňo hps je stara,ale ucinna.kazdy chce samozrejme to nej,ale led bych na zacatek nedoporucoval.
treba ti to pomuze,kdyz uz za tento nazor zase budu ocekavat negativni karmu.
led ma mnoha uskali od specificke vyzivy pocinaje....ale toho sis asi vsimnul z vetsiny growu pod led tady.
mluvim i z vlastni zkusenosti.hps udela velkou paradu.
Tak jasne HPS stara a ucina a spolehliva, nicmene pro me ma prilis mnoho zaporu a radeji zainvestuju do kvalitniho LED panelu nez kupovat komponenty pro provoz hps na 1-2 pesty pesty, po kterych bych se na hps stejnak nejspis vysral. Myslim ze pri dnesni nabidce led panelu pro growing se daji sehnat paradni kousky, ktere budou ve vysledku lepsi nez hps. Je jasne ze nema cenu kupovat nejaky disco led, puvodne jsem chtel Mars II (coz neni ten nejvetsi shit) nicmene jsem byl presvedcenka at si radeji poridim panel od Frynka a to taky nejspise udelam.