Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trocha HardCore ni?
Voda získaná ze sněhu, proč ne, kdo by se s tím ale jebal.
Proč lezeš na cizojazyčné forum, když tady je schopných growers mraka???
Mám pochopení pro začátečníky, ale nemužu si pomoct, ten rohlik pod nosem už neudržím
Ty kytky jsou v piči, vysyp to do řeky a začni znova.
Úplný základ je mít správné pH média !!!
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Na 12/12 sem to dal protoze jsem na 5dni nemel jistotu že se na ně podívám/zaleju,tak at se mi tolik neodpařuje voda.
Jo, je to hardcore.
To byla jenom taková krajní otázka,samozdřejmě bych se stim nesmolil.
Proč? Lepší nahrávání fotek,celkově přehlednější a anglicky se domluvim,tak proč ne?
Nejde mi o to aby buhví kolik zkušených členů mi tu bude psát,chci jenom odpovědi na normální otázky,a myslím si že to je lepší se zeptat za hranicema,očividně podle reakcí tady.Každý dělá chyby tak nemusíte bejt hned tak ostřílený...4
Dnes nalito do pěstební vany asi 5l vody namíchané s advanced hydroponics,uprostřed běží čerpadlo at se mi zvedne vlhkost,postupně bych chtěl udělat automatickou zálivku přes top spin.
Jsou problemy s listama ale nic zásadního.
Začínají překvapicě "táhnout",budu muset opatřit ventilátor s pachovým filtem.
Dnes dosypu do květináčů hlínu a zítra to asi zatěsnim do boxu a začnu lepit antireflexní pásku.
Zdravas,včera jsem byl v GS pro antidetekční odrazovou lepenku,typek mi ale dal hliníkovou.
Bude to vůbec něak poznat ?
Nadruhou mě překvapil se vzorky hnojiv od CANNABOOM,40ml lahvičky které se míchají do 10l vody.-GOM2 Tropics Fullcrem,Super Boom Compactor,Revienta Cogollos Red Boom,a biotonex.
Dnes jsem mixnul GOM2 3ml a myslim že 2ml Revienta Cogollos Red Boom nebo biotonex to ted nevim.Jinak hnojim AH-Grow.BOHUŽEL NEMĚŘÍM PH ANI EC-TAK SNAD JE NESPÁLÍM.
Kytky začínají pěkně táhnout,to si ani nedovedu predstavit co bude za měsíc.
Musím pořídit ventilátor+pachový filtr,na začátku jsem si rikal co kdyz nebude potreba pachový filtr a postačí lepší ventilátor,ale tuto myšlenku vyvracím.
Jinak rostou jako z vody,dnes bohužel jedna byla poraněna a zlomil se stonek pod 1/2 rostliny,obalil jsem zlomeninu lepením z OCB a trochu jí přivázal.
Kytka která už to odnesla dříve na vrchu jak kdyby tmavne ale o to lépe roste "odspodu".
Teplota zálivky 21C,dnes zalito 150ml.
Čerpadlo byl dobrý nápad (z hlediska vlhkosti),ale radši bylo dnes odpojeno,protože nechci mít ve vaně nalito tolik vody.
Chtěl bych topspin kapiláru na automatické zalévání.
Otázka ode mě je,má to význam-cenu v substrátu ?
Jinak se chci eště zeptat jestli je mám časem začít vázat nebo vyrobit SCROG,či zaštipovat,přece jenom mám omezený prostor a sám si nedovedu představit jak to bude vypadat do měsíce.
DUTCH MAZAR...
Včera zalito s hnojivama a musim říct že změny jsou viditelné na první pohled.
Kdy by jste mi doporučili přepnout na HPS?
Mám objednat AH BLOOM nebo jet GREEN SENSETION od PLAGRONU?-Myslim že ten plagron má ještě čas a radši opařim AH BLOOM.
Zasazeno 7.1.
Hnojiva dávkuji jako pro třetí týden.
Plánuju přesazení,nejlépe do nejvalitnějšího biobizz.
Včera před zhasnutím nakropeno,listy padaly.
Ráno jsem zapnul ventilátor na 2.stupeň a namířil více na kytky,listy se zvedly.
Když prohrábnu kytky tak už začínají mít takový mírný "skunkový smell".
Trochu mi fialový části stonků.
Zítra bych nejradši přesadil do větších květináčů.
Hnojivo AH GROW+GOM2+BIOTONEX.
Přemýšlím o trichodermě a postřikování nimbovým olejem.
1.Foto včera.
Další z dneska.
Mazar bazar.
Původní příspěvek od zverinazezlenic Včera před zhasnutím nakropeno,listy padaly.
Ráno jsem zapnul ventilátor na 2.stupeň a namířil více na kytky,listy se zvedly.
Když prohrábnu kytky tak už začínají mít takový mírný "skunkový smell".
Trochu mi fialový části stonků.
Zítra bych nejradši přesadil do větších květináčů.
Hnojivo AH GROW+GOM2+BIOTONEX.
Přemýšlím o trichodermě a postřikování nimbovým olejem.
1.Foto včera.
Další z dneska.
Mazar bazar.
Cest!Ty jsi mega uletak.. :-D se tady rezu v kresle jako prase...proc to chces jako kropit tim nimbovym olejem?Vis k cemu se to pouziva?Ty mas nejaky skudce na kytkach?
Původní příspěvek od zverinazezlenic Hnojiva.
Jinak substrát neni light mix ale all mix.
Ahoj. Pokud jedes hnojiva AH. Tak potrebujes vsechny 3 slozky Grow, Bloom a Micro. A michas je v pomeru bud na rust a nebo na kvet. Nemuzes jen pouzivat slozku Grow v rustu a Bloom v kvetu.
ZDRAVAS
Dnes večer přepnuto na HPS,svítila asi 3hodiny,zítra jí podržim nejméně 12h,poradte!?
Přidáno k hnojivům green house feeding powder-HYBRID ,vím že to asi neni to úplně pravý ořechový ale řekl jsem si že když mám nalitou 10l konev,proč tam ten 10g pytlik nešoupnout,oni to snad schroupnou.
Musím přesadit,kořeny už mi lezou spodkem květináče,což mě překvapilo ale i potěšilo,zkrátka dobré znamení.
Na spodku je drenážní vrstva,lávová drt a keramzit,trochu bych asi potreboval poradit k tomu přesazování.
Jak to udělat abych neponíčil kořeny?
Oni asi ty kamínky podržej,nechám je tam a hodim do většího květináče,myslim že ty už asi budou finální.
Dám zase stejnou drenáž a nasypu hlínu a prdnu to do toho.
Mám v plánu přikopit bloom hnojivo.
Co ta trichoderma ?
Ta má asi ještě čas,..
Děkuji za každou odpověď,zdar.