Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
41/12
Ahojte vsetci
Uv bckami svietim 12 hod od zapnutia, rovnako ako hps.
Pridavam nejake fotecky
Ale nam to krasne rastiee ) a tie vone.
A co som vyhral fotkou tyzdna ? Dufam ze aspon nejake papieriky na jointa
Ale ne.. diky za tych neskutocnych !!! 7!!! Hlasov
A este nech napisem aj nieco k pestu.
Ec 2.1.
Ano je to vela, ale !! Vela papaju. Listy su dogabane z presvietenia
Podrzim hnojky asi do 50teho dna, potom ripen a potom preplach.
Funny420 ty si ako ten plha z marecku podejte mi pero ja sa na to pytam,pomenujem nazov tej ziarovky a ty sa hned spytas hned po mne ale nevadiii
Inak neni neziduce svietit tym uv-b plnych 12hodin? Nemoze mat take dlhe svietenie nejaky negativny vplyv na kvety?
Takže páni, ospravedlnujem sa za trosku omeskanie.
Pre tých pár ľudí, čo to sledujú tu mám konečný report.
Moc veľa fotiek z kosy nemám z osobných dôvodov, strašne som sa ponáhľal a ta jebačka so strihaním, bol som z toho psychicky na dne
Tak ma teraz napadá, kde by sa dal zohnať nejaký trimer ? čo by bol fajn ? Dá sa to niekde zakúpiť ?
Ale k veci.. konečná váha sušiny v stane 240x120x200 bola 1375g, pričom som svietil 3x600W hps.
Toto je moje druhé kolo s touto watážou v takom priestore a môj vydedukovaný záver je, že bez dokrmovania CO2, prípadne ďaľších iných vychytávok, taká intenzita svetla moc nemá význam v tomto priestore a s týmto systémom. Oproti watáži 2x 600w čo som šiel pred tým vidím rozdiel asi v cca 40 - 100 g sušiny, ktoré tvorili spodky čo krásne dozreli a boli naozaj tvrdé fajnové.
Z týchto dôvodov budem v priestore 240x120 pokračovať už iba s watážou 2x600w a pre ďalšie svetlo prikúpim asi ďaľší stan, alebo ho predám
Je to moje druhé kolo za použitia UV žiariviek, pričom to kvôli čomu boli nasadené sa zlepšilo, a to ocukrovanie a kvalita materiálu. Ak si pozriete moje predošlé kolá, je to už evidentné iba z fotiek. Ano, kvety som mal aj predtým veľké, ale čo sa týka kryštálov tak jednoznačne je momentálne kvalita niekde inde.
Pridávam záverečné foto pred kosou, bohužial som White fire necvakol už ostrihaný.
Ďalšie kolá pridám, ale pravdepodobne až po ich skončení ako reporty s fotkami a postupným priebehom. Mám v pláne ísť ešte raz Critical +, ale bez zarovnávanie a ohýbania, voľný štýl. Chcem okúsiť krásu kvetinky takej ako ju príroda stvorila a ako sa sama rozhodne rásť . A ďalšie kolo mám v pláne vyskúšať sour diesel.
Smoke report - Niesom moc zvyknutý ho písať ale aspoň stručne. Smrdí to kvalitne, neviem to moc čomu prirovnať, ale zatiaľ asi najprenikavejšia vôňa s akou som sa stretol. Takže optrne, ak chcete mat pytel vo vačku, bude vás naozaj cítit celé vaše okolie Účinkami je to totálna vražda, veľmi silné účinky. Omamné a ak sa s tou silou vysporiadate, tak aj relaxačné. Ak si ho dáte večer, je to cítiť aj na druhý deň, ste ako keby malátny Naozaj je to sila.