Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nám se jedná tady o terpeny, lipidy a flavonoidy a ty jsou velmi těkavé i při nízkých teplotách. THC a CBD by mělo zůstat v paličkách na pařáčku v parním kotli
Trochu zkusenost k nezaplaceni ...objednal jsem 10 x Gembird 600 ml, a bohuzel to je opravdu LPG. Napsal jsem jeste vyrobci aby mi to potvrdil.
Tak kdyby jste nekdo chtel vyfoukavat prach az do foreveru tak me napiste
Na jednom z odkazu v thredu je pdf specifikace ...ale je to z roku 2015. Na novych specifikacich to maji uz z LPG .....takze nebrat pokusim se jim to vratit
Hoši, včera jsem v hornbachu potkal biolíh do krbů. Stojí to malé peníze, mělo by to být obsahově docela fajn a obsah ethanolu je velmi vysoký. Dalo by se to použít na extrakty? https://www.hornbach.cz/shop/Palivo...170/artikl.html