Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to čistá indika, takže se po přepnutí potáhne méně. Živiny povalí do topek, 10 - 14 dní po přepnutí bych oholil spodky, které budou pod půlku celkové výšky
sewas .. po prepnuti sa tahaju cca 2 tyzdne, takze by este mali podrast .. inak to mas pekne .. a tych 660W si myslim , ze staci az ku koncu kvetu asi posledne 3 tyzdne ..
Souhlasim. Jestli chces vyuzit ten boost tak uz vcera bylo pozde pak to moc nema vyznam ke konci respektive mensi. Urcite jim dej vic svetla co nejvetsi dobu pocas kveteni.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Až dnes jsem si uvědomil, že to strašně moc roste. Kytky jsou průměrně 100cm. vysoký. Myslíte, že je metr na kytku v 12. den po přepnutí, navíc inf´diku normální?
Já už se celkem bojím, že to přeroste. Existuje způsob, jak to zastavit?
Původní příspěvek od Fujtajblus Je to čistá indika, takže se po přepnutí potáhne méně. Živiny povalí do topek, 10 - 14 dní po přepnutí bych oholil spodky, které budou pod půlku celkové výšky
Pokud maji 100 od kvetinace tak vsechny vetve pod 50-55 cm pric i listi, proste to ohol na stonek. Dostanou stres a uz poporostou max 15 cm, vi moje white berry
Teď jsem měl kytky 110 od květináče a ja píše fujtajblus,ty spodky odstřihej komplet. Neboj se toho,půjde ti to do vrcholů a to je vždy lepší,než se srát při ostřihávání s tima nepaličkama zespoda. Tam světlo nedoleze takže to bude jen náznak paliček.
Ale chci se zaptat na teploty,protože tenhle odtah se mi zdá fakt málo na tuhle lampu. Díkes
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.
Ahoj, vypadá to moc pěkně na první indoor! Já začal před skoro dva měsíci a před necelým měsícem jsem zasadil Doufám, že se mi to podaří podobně jako tobe! Budeš pořizovat síť na scrogging?
Původní příspěvek od gantis Teď jsem měl kytky 110 od květináče a ja píše fujtajblus,ty spodky odstřihej komplet. Neboj se toho,půjde ti to do vrcholů a to je vždy lepší,než se srát při ostřihávání s tima nepaličkama zespoda. Tam světlo nedoleze takže to bude jen náznak paliček.
Ale chci se zaptat na teploty,protože tenhle odtah se mi zdá fakt málo na tuhle lampu. Díkes
Ahoj, jak myslíš teploty? Já to nemám v paneláku. Mám to v RD ve sklepě a teploty vysoký nejsou Na léto by to rozhodně nestačilo. Ten odtah stejně plánují vyměnit.
Pokud maji 100 od kvetinace tak vsechny vetve pod 50-55 cm pric i listi, proste to ohol na stonek. Dostanou stres a uz poporostou max 15 cm, vi moje white berry
Teď jsem tak udělal zítra pošlu foto. Snad se už konečně zastaví.
Původní příspěvek od macbookair Ahoj, vypadá to moc pěkně na první indoor! Já začal před skoro dva měsíci a před necelým měsícem jsem zasadil Doufám, že se mi to podaří podobně jako tobe! Budeš pořizovat síť na scrogging?
Díkes,
M.
Ahoj, na scrog by bylo v metru asi pozdě. Já jich stejně zástopl jen minimum. V 19 kusech jedu hlavně na ty centrální palice. Jinak děkuji, ale je tam spousta chyb, snad to bude lepší
Kytičky mají průměrně 105-115 cm. Což je vážně dost podle mě. Dal jsem na vaší radu a trochu jsem to oholil.
Hnojím podle tabulek Mills a zatím žádný problém nepozoruji. Můžu jen doporučit. Snad se konečně odhodlám použít EC metr, kterej mi leží nerozbalenej doma.