Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Elektronika a Technika » Malý průzkum wattáží
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
jakej mash sodik?
70W
150W
250W
400W
600W
víc...
100W
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
zMazánek
Stálý Člen

Karma uživatele zMazánek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Mám 400W,jel jsem s ní zatím jen jedno kolo ale jsem maximálně spokojen,co se týče výnosu,kvality i spotřeby :-) Jěště jsem uvažoval o přidání nějakýho Malýho sodíku na květ k prosvícení dolních pater,ale to zas až ušetřim nějakou korunku.Nejde mít všechno najednou s tím už jsem se smířil.

Old Post 02-10-2003 v 13:33 PM
zMazánek je offline   Profil uživatele zMazánek   Find more posts by zMazánek   Foto galerie člena zMazánek   Click here to Send zMazánek a Private Message   Add zMazánek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

:c) Mam 10W a zatim to vypada docela dobre...jen co budou nejaky penize tak pridam dalsich 10W mozna 20 W :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 02-10-2003 v 16:41 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Hydroponie Příspěvek č. 19

jelikoz mi 20g na dva mesice nestaci=600w rules
ale kazdymu vyhovuje neco jinyho toje jasny-respekt vsem
watazim hlavne kdyz to roste a kvete ne?

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 03-10-2003 v 11:43 AM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R0[kEt
Nový Člen

Karma uživatele R0[kEt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

150w rullez..tot vse

Old Post 14-10-2003 v 16:19 PM
R0[kEt je offline   Profil uživatele R0[kEt   Find more posts by R0[kEt   Foto galerie člena R0[kEt   Click here to Send R0[kEt a Private Message   Add R0[kEt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Já mam 150, ale ta nesvítí-do budoucna 250/růst 400/květ, ale to záleží esli se dostanu do 2semestru-esli ne, tak najdu Job a jedu 250/400 a esli projdu tak to mozna rozjedu na koleji-no nevim a jesli to vyjde naprosto maximálně tak dam 50W ala hYp3r-tak se snaz chlape.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 14-10-2003 v 17:23 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Mno 50W "ala hYp3r" :c) to bude mazec...fakt to ty kytce svedci a je to asi jako 100W sodik (mozna)...
5x tolik za 12x nizsi cenu to uz je docela slusnej pomer cena/vykon :c)))

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>

Old Post 14-10-2003 v 18:11 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yaRRo
Nový Člen

Karma uživatele yaRRo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

no tak aj idem do 400W. myslim si ze to je taka stredna trieda.teda aspon pre mna.dam to do cooltube.sice je to zbytocne ale bude to pekne vyzerat.tak zatial...

Old Post 14-10-2003 v 18:15 PM
yaRRo je offline   Profil uživatele yaRRo   Find more posts by yaRRo   Foto galerie člena yaRRo   Click here to Send yaRRo a Private Message   Add yaRRo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pála žáhí
Stálý Člen

Karma uživatele pála žáhí - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

ja svitim 4kilem ale kdyby to nebyl takovej provar(spotreba jako swine) a kdybych mel par zbytecnejch chechtaku tak si poridim killowatt(minimalne )pestoval bych tak jednou doroka a pohoda

Old Post 18-10-2003 v 12:45 PM
pála žáhí je offline   Profil uživatele pála žáhí   Find more posts by pála žáhí   Foto galerie člena pála žáhí   Click here to Send pála žáhí a Private Message   Add pála žáhí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

bump - vystrkuju na povrch

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 07-01-2005 v 07:59 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

žahnu prvně tak jsem zvolil 250W možná přisvítim 3X70W ale víc neplánuju!

Old Post 07-01-2005 v 09:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cityman
nestabilní městoman

Karma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% PěstitelskáKarma uživatele cityman - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ja koupil rovnou 400W kvuli velikosti skrine. Chtel jsem mit trochu rezervu at se nemusim starat o kazdy centimetr na ktery ten sodik sviti. Prachy jsem v te dome extra nemel, ale ale cenovy rozdil od 250W neni az tak velky.

Co se tyce chlazeni, byl jsem vetsi optimista nez realita ukazala. Nakonec mam vlastni okruh chlazeni, ale stejne se bojim, ze to na leto stacit nebude.

RESPECT!

Priprava a realizace skrine 400W - Power Plant, Bubblegum, Whiteskunk
400W skrin - 2nd round - Northern Light #5
SBIRKA SLUKEN - aneb nastroje na huleni vseho druhu

- motto dne: ubalime? -

Old Post 07-01-2005 v 09:46 AM
cityman je offline   Profil uživatele cityman   Find more posts by cityman   Foto galerie člena cityman   Click here to Send cityman a Private Message   Add cityman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Pokousim se o V-srog, a vzhledem k tomu, ze tu spousta lidi uvadi, ze 150W je horni hranice a nemam cooltubu, ji pokladam za optimalni

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 07-01-2005 v 12:32 PM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Moje skrin je stale ve vyvoji, jestli mi kamos pujci svou lampu tak pojedu na 250, jestli ne, tak koupim 150 pro kterou uz mam tlumivku atd.

Old Post 07-01-2005 v 13:10 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

150 W je pro mě to pravý. Uvažoval sem o 70W, ale pod tim toho moc nevyroste. Silnější sem si nekoupil proto, že si nemůžu dovolit moc velký chlazení.
Ta stopadesátka se eště dá utajit.

Old Post 07-01-2005 v 14:50 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prophet
Stálý Člen

Karma uživatele prophet - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Já zatím pěstuju pod tím největším sodíkem
ale až budu mít bejvák tak asi taky zažehnu 400/600
míň s mým apetitem ani nemá smysl

lávovej keran

Old Post 07-01-2005 v 18:50 PM
prophet je offline   Profil uživatele prophet   Find more posts by prophet   Foto galerie člena prophet   Click here to Send prophet a Private Message   Add prophet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

2x50 W sodik+trubice 30 W coolwhite,neni to idealni,ale jedu uplne poprve.V planu mam sodik 250W.

Old Post 08-01-2005 v 16:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás