Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám 400W,jel jsem s ní zatím jen jedno kolo ale jsem maximálně spokojen,co se týče výnosu,kvality i spotřeby :-) Jěště jsem uvažoval o přidání nějakýho Malýho sodíku na květ k prosvícení dolních pater,ale to zas až ušetřim nějakou korunku.Nejde mít všechno najednou s tím už jsem se smířil.
Já mam 150, ale ta nesvítí-do budoucna 250/růst 400/květ, ale to záleží esli se dostanu do 2semestru-esli ne, tak najdu Job a jedu 250/400 a esli projdu tak to mozna rozjedu na koleji-no nevim a jesli to vyjde naprosto maximálně tak dam 50W ala hYp3r-tak se snaz chlape.
Mno 50W "ala hYp3r" :c) to bude mazec...fakt to ty kytce svedci a je to asi jako 100W sodik (mozna)...
5x tolik za 12x nizsi cenu to uz je docela slusnej pomer cena/vykon :c)))
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
no tak aj idem do 400W. myslim si ze to je taka stredna trieda.teda aspon pre mna.dam to do cooltube.sice je to zbytocne ale bude to pekne vyzerat.tak zatial...
ja svitim 4kilem ale kdyby to nebyl takovej provar(spotreba jako swine) a kdybych mel par zbytecnejch chechtaku tak si poridim killowatt(minimalne )pestoval bych tak jednou doroka a pohoda
Ja koupil rovnou 400W kvuli velikosti skrine. Chtel jsem mit trochu rezervu at se nemusim starat o kazdy centimetr na ktery ten sodik sviti. Prachy jsem v te dome extra nemel, ale ale cenovy rozdil od 250W neni az tak velky.
Co se tyce chlazeni, byl jsem vetsi optimista nez realita ukazala. Nakonec mam vlastni okruh chlazeni, ale stejne se bojim, ze to na leto stacit nebude.
Pokousim se o V-srog, a vzhledem k tomu, ze tu spousta lidi uvadi, ze 150W je horni hranice a nemam cooltubu, ji pokladam za optimalni
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
150 W je pro mě to pravý. Uvažoval sem o 70W, ale pod tim toho moc nevyroste. Silnější sem si nekoupil proto, že si nemůžu dovolit moc velký chlazení.
Ta stopadesátka se eště dá utajit.