V@ly
Stálý Člen
|
Zdravím Tě šéfe.. Jedu nft už nějakou dobu a měl sem možnost vidět X druhů od malých po velké. Ale do dneška nevím, jak tu netkanou textilii pokládat.. Určitě sis taky všimnul, že z jedné strany je jakoby "lesklá a hladká", z druhé strany "chlupatá". Mám nato svůj názor a pokládám to furt stejně. Ale zajímá mě, co si o tom myslíš ty, popřípadě místní komunita. Jinak co se týče vzduchování, tak koukni na "bubblegen". Na youtube atd je dost videí, drahý je to jako špína za kus plastu, ale samo, že to doma zbastlíš i na koleni
Jinak ještě jedna otázka možná trošku mimo mísu, tak snad nebudu ukamenován. Nikdy sem neměl problém se smutnicemi, ale teď už druhé kolo a furt nevím co s nima. Je jasný, žlutý lepový desky na odchyt, ale co s roztokem a textilii? Zkoušel sem peroxid a doufal, že si s tím poradí, ale bohužel se tak nestalo.. Nemáš zkušenost s hlísticemi? Je možné to natlačit do NFT? A jestli ano, nějaké tipy atd? Mám na mysli, jestli to nerozhazuje PH nebo tak.. Díky, měj se směj se a ať to kyne
|