toketoy
Stálý Člen
|
no, musim priznat, ze ja uplne na gramy nejedu a z meho hlediska, tj kvalita, rovnomernost to vubec nebylo dobry kolo. na vaze je sice hodne, ale kazda palice jinak velika a tim padem se budou lisit i silou. pro me je cil dosahnout rovnomernyho rozlozeni vahy na stejnorodych palickach, coz se mi vubec nepovedlo. to zni mozna ponekud prehnane, ale ono to potom souvisi se vsim. o to vic to je behem pestu prace, kdyz clovek kytku cese(prerovnavani palic aby jich bylo vo nejvic na svetle), musi se vic hlidat mnozstvi listu a pak je i pracnejsi sklizen. za vysledek jsem samo rad, ale celkove bych ten pest hodnotil spis prumerne. navic tohle g/w jsem daval i pod hps a pod takovyma cipama jako mam jde dat i pres 2g/w, takze se v podstate da rict, ze to co jsem ja posral zachranilo to dobre postaveny svetlo.
jinak smoke report:
dinamed:jemnej, lehka chut, skoro jako kdybych kouril cigo s prichuti travy, nic neskrabe, neni to vubec tezky, cejtim z toho jako kdyby cistotu, nevim jak to lip popsat.
purple orange: velmi nasladla chut, na jazyku dojezd jako kdyz si date neco extremne sladkyho typu karamel, je po nem bohuzel velika chut na sladke. k tomu vsemu je citit podton nejakyho citrusu, ne citronu ani pomerance spis mi to pripomina neco mezi pomelem a limetkou.
smell report: oba modely voni krasne uz ted. purple do sladka jako cukrova vata s boruvkou a dinamed jako kdyby uplne cerstva a fresh trava, pripomina mi to vuni critical jack. takova fresh vune, ze bych to nejradsi snedl
EDIT: jo a diky vsme za kacka, to samozrejme potesi.
|