Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
6 dní na květu. Přináším menší up. kytičkám se zatím daří jen byla potřeba pohnojit o 2 dny dříve (hnojeno na začátku květu) jelikož začali trošičku žloutnout nové malé listy, ale po dvou dnech to vypadá že se vše vrací do normálu. Kytičky zatím mají něco okolo 32cm.
Zdarec, ta v pravo v rohu je dost nahnojena, čistá voda s upraveným pH se jí bude líbit a ten teploměr/vlhkoměr bych doporučil dat spíš někam na květináče, takhle se ti stejně ohřívá tím světlem a zbytečně stíní. Jinak pěkný keře. Taky bych ten ventilátor spíš zvedl tak aby nestinil ale foukal na kytky a květináče rovnoměrně rozprostřel po prostoru, aby se ti kytky tolik na sebe nemačkaly.
Vhisky: Tak větrák provizorně nastaven. Kytičky chci ještě maličko ohnout a nasměrovat do hluchých míst aby se prostor maličko uvolnil. Jinak máš pravdu ta v pravo dole (Thai Fantasy) má dosti dusíku takže jí proplachuji ale snad by to na ní nemělo zanechat následky .
Já si tak říkám jestli by se ten ventilátor nevešel doprostred mezi ty čtyři květináče doprostřed naležato a foukal by zespodu nahoru, asi by se tím podpořil ten pasivní přítah, který je u dna boxu a možná by to vše i lépe prosychalo, navíc by vůbec nestinil.. je to jen nápad
Jednou jsem přesně na tomhle uvažoval ale došel jsem k názoru a to... U spodku mám teď cca 23-25°C, u vrcholů mám 26 - 29°C. Myslím si tedy že kdybych dal větrák doprostřed na ležato ať fouká směrem nahoru tak bych dole u kořenů a celkově pod vrchy měl dosti malou teplotu okolo 20°C což se mi zdá dosti málo. Jsem ale rád za tvůj názor a budu rád když budou i další . Box je celkově ještě nedodělaný potřebuji na příští pěst pořídit pořádnou fólii. Ten alobal je sic fajn ale stačí maličkost a hned se trhne (mám snad ten nejpevnější co se dá v obchodě sehnat) a o odrazivosti už vůbec nemluvím, jedno či dvě kola a konec ...
No, rozměry skříně jsou super na 250w a dodělat normální odrazovou folii vyjde na 150Kc, prodávají ji na metráž určitě ten ventilátor premistis ještě mnohokrát.. já jsem taky řešil dilema kam s ním a kudy pojede 9 kytek v 60x60, až jsem si pořídil 120x120 tady díky jednomu členovi přes bazar za tomu jsem mu vděčný.
12 dní v květu. Mám tu další menší UP... Kytičkám se daří největší má už 55cm a nejmenší 45cm, proto jsem dnes musel tu na pravé straně podložit aby to bylo více vyrovnané jelikož ta pod výbojkou si jede svoje což sem více méně čekal. Ve 14 dnu chci kytky ještě maličko otrhat od velkých spodních listů a menších větviček tak rovnou nafotím detailní fotky a postnu to sem ...
Tak po dnešním trhání jsem tedy rovnou nafotil pár fotek jak kytičky celkově vypadají. Bolí mě srdce trhat tolik malých větviček ale je to potřeba, nechal jsem pouze ty které zasahují přes půlku rostlinky.
Zdravím. Prosím vás nevíte co by to mohlo být ? Přehnojeno si nemyslím jelikož jsem naposledy hnojil před týdnem a objevilo se to včera. Objevilo se to jen na pár listech u Thai Fantasy rád bych to ale podchytil včas, jde to vidět hodně pouze z povrchu listu ale zevnitř moc ne, ani mi nepřipadá že by ta hnědá část byla suchá. Díky moc za názory.