Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak přicházím na Vás s otázkou už pár dní pozoruju na listech zvlastní zbarveni, střed listu má pěkně sytou barvu a okraje takovou vybledlou , čim to je ? Kytky zatim nehnojim podle popisu substrátu bych nemel hnojit jeste 2 tydny , PH vytoku jsem nameril tušim 6,8 musim trochu snížit, teplotu drzim den 28,5 noc 20, vlhkost 80%.
To je nejakej stopovej prvek. Mozna mgnesium nebo zinek.
Zkus prihnojit , nejak sem nenasel jaky mas hnojky , ale grow slozka vetsinou pomuze.
Nebo to muze byt spatnym ph. Ale pokud sou listy krehky a jde to od spodu melo by to byt mg.
Hodne se to plete s dusikem , ale to vypada trochu jinak nez u tebe.
Hnojka od Plagronu Alga grow, Alga Bloom ale jak píšu ještě nehnojim na doporučení od vyrobce substrátu kterej by mel byt předhnojen na 3 týdny, EC metr zatim nemam.
Zdary, podle mě je to něco jako světelný šok. Prostě když je dáš z pod úsporky pod sodík, víš jak to myslím 😉 pokud to není na nových listech a nějak drasticky se to nešíří, tak bych neřešil
Ahoj,nechápu proč je hnojíš když máš na cca měsíc nahnojenej substrát.Vo hovne..Já když jel royal mix tak jsem to nehnojil až někdy tejden po přepnutí.Vzdyt to má 2.1ec,někdy méně znamená více.A co se týče toho štípnutí,to je na Tobě jak je chceš mít velké atd.
Vypadaji dobre, trochu prihnojit to chtelo z hliny kytka vstrebava ziviny pomaleji, jinak na to hnojeni opatrne. (Staci polovicni davka nez to prepnes)
Co se tyce me kludne bych to stip a na fim se vys..r. stipni to normalne. A hraj si stim ( ohybat,sit,atd to je na tobe)
Ahoj, máme za sebou 12tý den a už začínam dělat malý keříky, v budoucnu mam v plánu dát síť, i proto jsem kytky o víkendu zaštípnul nevim zda se povedlo snad brzo začne z toho místa něco rašit.
Ahoj, máme za sebou 12tý den a už začínam dělat malý keříky, v budoucnu mam v plánu dát síť, i proto jsem kytky o víkendu zaštípnul nevim zda se povedlo snad brzo začne z toho místa něco rašit. Zvlhčovačku jsem dal z boxu ven trubka s kolinkem vyšla asi na 60 kč