Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem velmi zvědavý jak to bude vypadat letos. Nečekaná změna prostředí po 7dmi letech. Mohlo by se to trochu oživit. Každý rok to bylo víceméně to samé, pokud jste tedy nevyužili možnost přednášek. Snad to tomu jen pomůže, když už je to větší prostor. Minulý rok tam bylo 252 vystavovatelů z několika desítek zemí. To je si myslím dost dobré. Pokud by to bylo jen vetší tak leda fajn. Tak snad se to letos zase zadaří. A pokud máte v plánu nakupovat nějakou výbavičku na zahrádku, tak doporučuju zkusit se domluvit tam, dají se smlouvat ceny. Ono i zatočit si kolem štěstí za 20kč nebo 50kč a vyhrát třeba Trypack od Biobizzu nebo brýle do stanu taky není k zahození. Ale člověk si musí vystát frontu. Po mém prvním Cannafestu jsem odcházel s hnojivama na 2 roky za cenu ani né 400kč.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak cannafest perfektní seznámil jsem se tam s fajn lidma hlavně spliff seeds
Sumo seeds a memphisto genetics skvělí lidé sem rad ze jsem vás poznal sensi seeds dik za Michka a podepsanou knihu dále pak sem domluvil led od led ideálu dále sem se domluvil s typem od squishit.eu na lisu 5x8cm za 300€ Perfektní vecicka dam reportáž až to dojde dále sem tam koupil cca 90semen od suma,sensi,kera,kanabia,barneys farm (pro příznivce dr grinspina bude za dva měsíce)spliff seeds a memphisto genetics. Hnojky super plno vzorku od plagron ,hesi ,bio bizz a atamisuper dine u canny skvělí roztoči pod mikroskopem plus plno pejpru a par bongu koupenych
to carlos:
Opravdu máš zkušenosti, že by někoho benga tahali z VIP zóny? Jsem ve VIP už podruhý a nikdy jsem neviděl benga ani uvnitř na veletrhu. Lidi ve VIP pálej špeky víc než cigára Každopádně jestli máš nějaký bližší info, tak pověz, abych si mohl příště dát pozor.
Cannafest super ale zlatý Holešovice teda fízlů tam bylo v přestrojení dost..zrovna jsme zapálili špeka v tom meziprostoru kde se dělaly burgery atd.. a najednou jeden jakoby "manželskej" páreček vyhmátnul týpka vedle u stolu za to, že si ubalil a vyhulil brko.
Organizace ale trochu selhala lidi co si předplatily lístky, tak čekali delší dobu než ti, co lístky němely
Původní příspěvek od Mitch Buchannon to carlos:
Opravdu máš zkušenosti, že by někoho benga tahali z VIP zóny? Jsem ve VIP už podruhý a nikdy jsem neviděl benga ani uvnitř na veletrhu. Lidi ve VIP pálej špeky víc než cigára Každopádně jestli máš nějaký bližší info, tak pověz, abych si mohl příště dát pozor.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy