Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus pěstuju třetím rokem okolo baráku a na balkoně . Bohužel tenhle rok mi 4 kytky sklidily čorkaři . Ty 4 kytky nebyli ještě ani zralý myslím si že až to usušej tak z toho budou mít na pár špeků . A ted mam ještě 3 krásný kytky na balkoně ve výšce cca 6m ale jde o to že rodiče sou celý den v práci . A já vždy v neděly odjíždim pracovně a vracím se nejčastěji středa-čtvrtek. Takže otázka zní co to s kytkou udělá když je budu schovávat od tý neděly do středy(čtrtka) doma za oknem. Jestli maj šanci dokvést nebo ne . A ty čorkaři o těch kytkách na balkoně určitě vědí protože ty 4 kytky co skosily byli pod tím balkonem .. ale máme 2 balkony nad sebou jeden je ve výšce 2,5-3m a druhej tak okolo 6m... VŠEM ČORKAŘŮM SMRT
A jeste jedna story na jare mi mistni fetka vykradla foliak...mel jsem tam redkvicky a takovi blbosti ale sousedka ho nastesti videla a rekla mi to prijel jsem k nemu jako nic nalozil do auta a udelal co uz mel nekdo davno..kdyz se sebe soukal otazky typu proc? Za co? Tak jsem mu to rekl a ta fetka mi rekla ze jsem to JA prehnal ) no a to nemel rikat...proste krast se nema a na cizi pozemek se proste nechodi...(MAAT)-Sejmu te jak v usa.vlezl jsi na mou zahradu a to se proste nedela
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
4 dny za oknem..trochu zezloutnou listy povadnou možná...A pomaleji pokvete..myslím... Elda_23 cítím stebou..už i takové nápady byli.. JAK LEZOU na zahradu do skleníku na balkóny.. jak to tak čtu ,,čumim,, pritom sám zasadit a starat se .. je to NEJLEPŠÍ.... všem pěstitelům kutilum KARMU přeji... CANNAFEST 2017 PRAGUE 10-12.11.HOLEŠOVICE
niekde tu som cital.. ze najlepsie na corky je doska s klincami zahrabana pri kytkach a ked sa nieco stane staci sledovat ludi v okoli ktory kryvaju osobne som to neskusal..
Původní příspěvek od NT guerilla niekde tu som cital.. ze najlepsie na corky je doska s klincami zahrabana pri kytkach a ked sa nieco stane staci sledovat ludi v okoli ktory kryvaju osobne som to neskusal..
No ty vole hodne debilni napad nekomu se neco stane a pujdes si sednout + u tebe najdou kytky a zdar
tiez si myslim ..ale ja som len napisal co tu raz jeden borec na G pisal.. mne sa nestalo nikdy aby mi nieco ukradli.. taze ja to riesit nemusim..mne kytky strazi medved..
dnes som prvý krat zazil corku. ;-) . prisiel cas pripravit zem a tak som sa vratil po jeseni a zime na stare miesta kde som na jednom nechal 4 statne samice vo vysokom stadiu kvetu napospas osudu. Bol to nejaky no name bez ucinkov. Priznam sa bol som v napati ked som tam prichadzal ze ci tam budu. Boli tam uz len 4 stonky hladko odrezane. Corka ak to citas tak dufam ze ti chutilo ;-)
ZDravim ludkovia , nedávno som bol na políčku mam tam dve kytky a kusok od nich som mal jednu kytku , prišiel som tam že ju pohnojím pozrel som sa a kytka nikde , najprv som si myslel že to bola zver , no neskôr som zacítil riadneho minimálne 2ojlitrového preplňovaného fína, kytka bola vybrana rukami , myslim si že keby tam bola zver tak by to tam bolo rojebane cele a nezostalo by mi ani to druhe pole , takža ponaučenie je že dávajte bacha je to hrot