Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to crazyn:...no já používám v květu v hlíně 5.8-6 a rust 6-6.5 a nemam sebemenší problém...tak nechápu tvůj přísp.crazyn..jak si na to přišel? A kolik tedy doporučuješ ty?
Původní příspěvek od skoroduchodce Ph si už hlídám, s hnojkou ma zálivka 6.3. Ec meter pokud bude třeba objednám.
Kolik ma vytok?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ono to ph taky zalezi jaky pouzivas hnojiva, v kazdem mediu se vstrebavaj jinak,ja pouzivam jidb,v hydru urcite okolo 5,2-5,5
ja jedu kokos 5,8 rust,kvet 5,9 proplach 6
kamos substrat jede okolo 6,2-6,5......
U bio hnojiv mi rikal v GS ze to nechat tak jak to je,neupravovat......coz mi prijde jako blbost,zkousel jsem biocanna a zalivka mela ph okolo 4,5-5 ....to neni urcite idealni
Tedka jsem nasel nejaky reklamni letak na praskove hnojivo powder feeding a maji tam ruzne namichane varianty dle doby kvetu,kde u kytek co kvetou 13 tydnu by melo byt ph udajne az 7.......
kazdy by mel mrknout na stranky toho sveho,kde urcite nepisou bludy,taky urcite zalezi jestli pouzivam osmozu nebo destovku ci kohoutkouvou vodu,kterou mame kazdej jinou....
vsem se omlouvam ,pri premereni Ph odstate vody se ukazalo 8. nekde zde v navodech se pise idealni pH zalivky do hlinneho substratu 6-6.5, tak se toho budu drzet.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Původní příspěvek od borecshot Ukážu ti jak by to mělo vypadat plus minus 8 týdnů starý klon
Široké listy sytě zelená barva (dostatek živin) hnojim každý den
Jedu v cocosu - ty máš nejspíš hlínu tam je to trošku jiný
Takhle by určitě neměl vypadat 8 týdnů starý klon... Vem to a mrskni to matkářovi o hlavu
Asi už si to zjistil.
Ale když ti to kytka dělá takhle z vrchu, má zkrabatělé listy, tak je vždycky problém se vstřebáváním látek. Kytka si nedokáže pak udržet ani svojí vlhkost, kort když jako klonům jim dáváš jen 40% vlhkost...
Takže jakmile ti kytka dělá tohleto, tak si první zkontroluj PH a pak přemýšlej o hnojkách, co by mohlo být špatně
Třeba to příště podchytíš dřív nebo se ti to vůbec nestane. Držím palce !
Ahoj jo klony jsem dělal já osobně problémy snima žádný nemam
Na hlavu si je házet rozhodně nebudu 😃
Je mi jedno jestli se ti líbí nebo ne pro mě je důležitý že rostou a jsou bez škůdců
Asi jsi zvyklý na lepší kvalitu ... Držim nižší vlhkost protože momentálně pro ně nemam místo pod 12/12
Snažim se jim spomalit růst abych neměl 2 metry velký kytky pak se stim spatně pracuje...
pH upravuju po priliti hnojiv pred kazdou zalivkou octem na 6,2-6,5. je to zvlastni ,ale i destovka me hlasi pH 8. kytkam se celkem dari, dokonce ta pred smrti se vzpamatovala a nejaky gram z ni bude.Ackoliv jsem s tim pocital, stejne me odruda Haze opet prekvapila rustem pod cervenym svetlem o cca. 45cm. pri 8 vrcholech na kazdou kytku to vypada na zasobu na celou zimu. diky vsem za informace.
Naposledy upravil skoroduchodce 01-10-2017 v 09:56 AM
Zdravím, nevím zda nejsem paranoidní,ale 26dnu pred kosou
zacinaji kytkam zloutnout a opadavat velké listy. Odruda Liberty Haze
, odruda Painkiller xl vůbec nic ,ačkoliv ma kosu o cca.tyden drive. Díky za rady.