Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sibiřští šamani si delali kouřovou lázen, ze semen konopí, rozdelali ohen, nechali tam rozžhavit kameny, na ktery pak naházeli semena(možná i vetší části kytek) a pak přes to udelali neco jako iglů a do nej pak vlezli a koupali se tam v kouři.
Myslim že taky dobry využití semen.
Cus srooga> vo vejkendu jsme udelali ty tvoje cookies a musim rict, ze jsou maximalne exkluzivni. Vetsina se schodla ze takovouhle funkcni dobrotu jeste nepozreli. Akorat dle toho tvyho receptu to vyslo na vice nez 20ks {to ale neva, mozna je to tim, ze jsme je dost natunili tema orechama a pod.} Jinak byli exklusiv. Vice takovejhle dobrtot. N4
P.S.> mozna priste pouziju misto ty polevy jenom cokoladu, Ta poleva hrozne rychle tuhne a musis moc rychle nakladat do kosicku. Nehlede na to, ze vysledny produkt bude o neco mekci {ne ze by byli tvrdy, ale ta tuhost ty polevy je znat}
Nedávno jsem měl uplně peckovní perník, ale tohle vypadá líp Tak to příště, až bude zase nějaká chalupa,tak to prubnem Jinak díky za obohacení jídelníčku! K+
Po delší odmlce zase nějaký pics vydařený konopný pochutiny.
Tentokrát sem dělal Sýrové tyčinky (spíš čtverečky - líp se odlepujou po nakrájení).
Dělal sem je k narozkám pro kámoše, kterýmu nechutnaj ty mí "sladký sračky", takže spíš něco pro solimilce.
• sůl, pepř
• doporučuju chili, kari, kmín, česnek - to všechno podle vašich chutí.
Tohle je množství cca na jeden plech a něco. Doporučuju zdvojnásobit poměry, aby toho bylo víc - když už se s tim člověk drbe
Do prosáté mouky dáme jemně strouhaný sýr, rozsekný tuk (samozřejmě konopné máslo, klidně můžete přestřelit o 100g - maximálně to bude mastnější...zmaštěnější ),
sůl, koření a se žloutky vypracujeme tužší těsto. Vyválíme placku na pomoučeném vále, rádýlkem nakrájíme požadované tvary a pak přeneseme na vymazaný plech.
Pečeme do růžova/zlata v rozpálené troubě cca 15 minut.
Je dobrý pečivo před pečením ještě dozdobit strouhaným sýrem, drceným kmínem prostě čímkoliv, co máte rádi.
Chili kapka na ozdobu (k pifku) a je to!
Účinnost samozřejmě záleží na množství a kvalitě konopnýho tuku.
Tyhle tyčinky sem dělal z másla, který se vařilo 28 hodin , a bylo ze sklizňovýho šrotu. Takže stačí si dát 5 kousků a je to dost znát.
Je taky dobrý počkat s konzumací do příštího dne. Tyčky sou po upečení spíš upražený a do druhýho dne trochu zvlhnou a jsou pak víc žrací...
tora bora> no tak ti nevim, ale pokud nejsi velkovyrobce, jako ze asi ne. Myslim, ze tolik semen nemas a jestli jo musela to bejt hrozne spatna sklizen {a jestli jo, fak te lituju a preju, aby se ti to uz nestalo}
Nehlede na to, ze nejsi indian {tak ti nevim, ale kour ze semen je fakt kentus a prumernej evropan by se asi udusil} Jestli to nemelo nejakej ritualni vyznam, jimz davali na jevo urcitou oddanost k danemu obradu {neco jako, kdyz vydrzis v takovymhle kouri je, videt ze jsi chlap a mas o danej ritual opravdovej zajem apod.}
s holkou sme delali chleb..odporucam ..kdyz sem to jed s ketschupem tak sem zhulenej zapomel ze je v tom ganja..a bylo pak celkem vesele..jinak to melo sqely aroma..recept klasika chleb..a drcena ganja..mnam
Dostala se mi do ruky taková ta profláklá knížečka Vaříme s konopím. Musim říct, že co se receptů týče - nic moc. Je to samá kandovaná palice a salát z listů Při představě, že bych měl sníst jednu palici v cukru se mi ježí bodliny na hlavě, heh. To bych asi dopad zle...
Jediný co mě tak nějak přišlo normální je tenhle recept. Hlavně spůsob hrnkovýho dávkování, takže se to krásně přepočítává při změně množství.
Když sem dokončil a ochutnal těsto, tak sem zjistil že je to LINECKÝ!
Né úplně stejný, je tam trochu jinej poměr surovin a místo cukru med, ale jinak hodně podobný. No, newa. Lets Matling!
Rozpuštěné máslo smíchejte s medem.
Vejce rozšlehejte s vanilkovým cukrem a práškem do pečiva.
To všechno důkladně promíchjte s moukou. Mělo by vám vzniknou hladké těsto, ze kterýho udělějte kouli/šišoid a nechte aspoň hodinu ztuhnout v lednici.
Odleželé těsto potom rozválejte na cca 0,5cm tlustou placku, ze který jednoduše vykrájíte kolečka. Ta se pak dají náležitě dozdobit, například symbolem Grower.cz nebo mandlí a zase čímkolivámchutná.
Pečeme na vymazaném plechu v troubě vyhřáté na 200°C po dobu 10ti minut. (chce to odzkoušet na první várce - kažá trouba peče jinak)
A pak už se múžete jen v klidu nadlábnout a čekat až vás to zmastí
heule sroogo, to sou neuviritelne kruty sucuunky,heh, jak to vidim, aakbych nejradsi vyzral do monitoru diru, bhuuehhe
- !!!SROOGA is aesthetic mister number one!!!
Ja to teda pek taky přesně podle tvýho receptu (až na množství vitamínů) a výsledek byl přesně podle tvejch mejch představ a dokonce sem udržel všechny cookies v košíčkách. Poprvý sem měl takovej divnej stav že sem po tom celej den když mě začal chytat hlad neměl chuť na nic jinýho než na ty čokodobroty.
Takze jedinou výtku mam k tomu, že si zamlčel tu vysokou návykovost.Nebejt pevný vůle a pomoci partnerky tak bych to snad............................nepřehulil.