Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tě. Tak sestavu máš dobrou tak ti samozřejmě držím palce.
Je dobré že sis vybral na květ sodu ale co ti povím že na růst se CFL velmi dobře osvědčí.
Já jsem dnes v 8 dni 18/6 mikropěst který posléze předvedu. Pojedu to jen pod CFL.
Oba jsme začli stejně až na to že já mám jen 4 kytky tak uvidíme
Ps.: Ten kripl mně fakt zajímá
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
Původní příspěvek od Zelená zahrada Zdravím tě. Tak sestavu máš dobrou tak ti samozřejmě držím palce.
Je dobré že sis vybral na květ sodu ale co ti povím že na růst se CFL velmi dobře osvědčí.
Já jsem dnes v 8 dni 18/6 mikropěst který posléze předvedu. Pojedu to jen pod CFL.
Oba jsme začli stejně až na to že já mám jen 4 kytky tak uvidíme
Ps.: Ten kripl mně fakt zajímá
Jo díky)) a máš pravdu že se CFL dobře hodí na růst .. dělá to pak takový pěkný nízky hustý keříčky ... ale na 6 rostlin by asi nestacila ...
no každopadne se tesim az to zverejnis
No ohledně toho zastřihávání ti moc neporadím protože tolik zkušeností nemám každopádně já SCROG bych na tom novém kole rád vyzkoušel tak uvidím jestli se povede nebo ne.
Ti kteří se bojí o svou identitu nechť spustí a zapnou v prohlížeči doplněk AnonymoX
dneska sem zkouknul kytky a Kripl měl takhle divně jakoby zcvrklej kousek listu ?? neni to ožraný (foto)
a nejhezčí OB s 5ti cípy už na druhym patře to se mi líbí...ty ostatní 2 maj takový světlý fleky.. asi špatný pH..je fakt že zalejvám neupravenou odstátou vodou kde sem neměřil
no, možná je ten list spis ozralej, nez ozranej
Jinak to vypada dobře, sice je to jen začátek, ale super.
Určitě by se dala možná zvětšit vlhkost, co na to rikas? naky hadry a takovyhle kraviny, zvlhcovacku nepotrebujes.
28 stupňů je pohoda, ja mel ze zacatku, kdyz jsem mel špatnéj vetrak i přes 50, to byla teprve sranda.
Jinak to HPS je určitě super volba i kdyz se k tomu spoustu lidi vyjadřuje, jak je cfl lepší(polovina z nich to světlo ještě ani nikdy neviděla, to super oslepujici světlo), tak bych taky volil HPS..
Držím palce chlape
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
no, možná je ten list spis ozralej, nez ozranej
Jinak to vypada dobře, sice je to jen začátek, ale super.
Určitě by se dala možná zvětšit vlhkost, co na to rikas? naky hadry a takovyhle kraviny, zvlhcovacku nepotrebujes.
28 stupňů je pohoda, ja mel ze zacatku, kdyz jsem mel špatnéj vetrak i přes 50, to byla teprve sranda.
Jinak to HPS je určitě super volba i kdyz se k tomu spoustu lidi vyjadřuje, jak je cfl lepší(polovina z nich to světlo ještě ani nikdy neviděla, to super oslepujici světlo), tak bych taky volil HPS..
Držím palce chlape
Zdarec a díky Ti
jo už tam mam provizorně mokrý hadry ale vlhkost nic moc.. (45-55%) minulý kolo sem už v 15 dni byl někde jinde .. MH a HPS jedu poprvý a teprve poznávam CFL je fajn ale jak se říká že s jídlem roste i chuť tak přesně můj případ a protože to mam jako koníčka s výhodou že budu mít co kouřit, a myslim že to to bude lepší než z prvního kola - když se nic neposere..
UP 18.den 18/6
dneska sem stříhal 2 hlavy OB aby trochu zpomalily už dostal první lehkou dávku algra grow (5ml/2l) + 4 ml biobizz root juice pH 6,5 a postřik vita race
MH dělá pěkně tlustý stonky na to jak jsou malý )
Zdar tak po delší době zas UP
pěkně jde vidět ten rozdíl mezi modelama Kripl je nejmenší ale pěkně se větví .. rusáci jsou indika košťata a u OB jde vidět sativa dominant,i když ten vpravo moc ne
1. bludička
2. celek
3. Kripl
4. BR
5. BR
Dneska sem prohodil slunce po 27 dnech růstu... 1.den 12/12
teplota 26-28 den a 18 noc
vlhkost 45%
naposledy dám lehkou dávku alga grow .. no smrdí to jak bujón takový hovna jim chutnaj
no možná sem měl přepnout dřív ale nebyl čas, tak sem to narychlo přehodil a nastavil v půl 5 ráno před prací a jen s LEDkou v mobilu..no sraní
Klidně se ptejte, budu rád za každou radu nebo názor
Původní příspěvek od MethodMan Ahoj kolego, jede ti to super, docela se tahaj, viď? Budu sledovat, jsem zvědavej. Držim palce.
Díky kámo)) jo jsou vytáhlý jaxvin..podělal sem to stejně jak v prvním kole že sem je přepnul pozdě..měl jsem to udělat tak o 5 dní dřív ..no co, nějaký topovky tam budou :P