Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jn klony su lepšie na začiatok ale myslím že tieto si prelial tak to uhnilo.Najčastejšia chyba na začiatku.. skús to nechať preschnúť, nezalievaj aspon 3-4 dni,až sa rozbehnú, tých 10 bude stačit.
inak ten auto systém tiež musíš pár kôl vychytávať. A treba spoznávať ako sa kytiz chovajú, podla toho reagovať. do wilmy kokos asi nepatrí, zasere to čerpadlo, rozvody...keramzit /hydroton je nato určený, pretože nesaje toľko vody.
mám jich teď 10 a jsou to 4 druhy. Asi dokoupím pár řezů do 16 .
Co se týče přeschnutí, dám na tebe a zkusím to, jen mám strach že zvlhčovačka mi je teď i zalívá
Nevím jestli má smysl je teď přesadit do většího.
ahoj prosimte vsiml sem si v tvem setupu tady tohohle > No mercy CO2 tabs. Ja sem i trosku levej takze predstava staveni lahve a tehle veci me trosku desi. Jsou na to nejaky pozitivni ohlasy? Preci jenom to nestoji zas takovej balik a co2 je pro kytky velkej boost tak pokud to aspon trosku funguje ne treba jako kybel s drozdim tak bych to pristi kolo zkusil taky. dik za info
Tohle to jsou tablety, použití je jednoduché, stačí hodit 1 tabletu do 100L barelu a holky budou mít CO2 co hrdlo ráčí, další je tam No mercy bacterial a to vidíš doslova na vlastní oči jak ty bakterie pracujou. Weting agent funguje taky výborně ve vodě od zvlhčovače.
Hnojky budu měnit na Canna Cocos A,B . Boosty a flores nechám. Díky biosložení nepřehnojíš, tak uvidíme. Koupil jsem vadné semena ted už mám jen 9 kytek ale jedou slušně.
Jestli jedes rust a pouzivas dusicnou ano das ist normal. Uz tu parkrat nekdo doporucoval ject celou dobu kvetovou. A taky jeste ne kazda ta kyselina je dobra tak jeslti si nekoupil i nejakeho zebraka. Co se tyka infa te tablety my slo spise o realne vysledky aplikaci a praci s tim sem si nacetl. No nic zkusim to a uvidime jestli to jahodnikovi pak v breznu zachutna
Jedu růst, CO2 jet i v květu ? Nejsem si jist, ještě něco musím načíst.
PH jedu tohle: GHE PH MÍNUS- PRÁŠKOVÁ FORMA 1000G
CO2 No mercy - Četl jsem na to doporučení ale vlastní zkušenosti zatím nemám, poznám až na druhým grow. Určitě napíšu jak to dopadlo.
Každopádně já zkouším více vylepšováků najednou. Přítah přez Ionizátor, lampa jede na 400W, mám zaplý pouze přítah a vlhkost větrám rovnou ven. 5timembránový zvlhčovač bude v pondělí tak i snad vlhkost se zlepší teď mám 65% a teplota 27C.