Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vsak toje dobre ze klesa ne ? Aspon poradne zerou kdyz hodnota stoupa tak pijou vodu a hnojiv majou nadbytek. Takhle bych si urcite nestezoval. Kdyz sem jel bubler kde sem mel 6 velkych kytek tak dene min. 0,5 ec jsem dolival.
no jsem rad ze jedou jak maj...ale idelani stav je ze pouze ubyva voda a hnojky jsou na stejne hladine porad ne? jakoze pijou vodu s hnojkama stejne...pokud jim ubyva EC tak maji malo hnojek ne?
Me vzdycky ubyvala voda ale rychlejs klesalo ec nez hladina vody a kytky krasny vzdycky mozna s toho duvodu ze museli zlehka hledat hnojky tak narostl obrovskej korenovej system . Muzes zkouset trosku zvedat a pozorovat jak co ubyva ale hlavni je ze zerou. Jaky mas těd ec?
22.1.16 v 21:00 dolitá voda a hojky na 940 ppm a pH 5,5.
Dnes 21. den v růstu a vidím to tak max 3-4 dny a budu přepínat, protože rostou jak bláznivý :-D. za ten den a kusek to takhle kleslo na těch 870ppm...Mám přidat hnojky?
BTW po dobu focení těhle pár fotek jsem na ně ani jednou nesáhl aby bylo vidět jak rostou. Hodnoty: EC: 1,2 (TDS: 870ppm) Ph: 5,7 hlídám to, aby to bylo mezi 5,5-5,8pH
Fotky: 1. - 23.1.16 4:48 - 00:00 2. - 23.1.16 21:03 - 16,25hod 3. - 24.1.16 14:03 - 33,25hod 4. - Hlídač a hulikámoš :-) 5. - po zastrkání pod síť
Kdybych tam neměl tu síť tak bych buď musel vyvazovat nebo používat kolínka abych pořádně vyplnil celý prostor. Jedu jen na 6 kytek, takže to musím vyplétat, kdybych měl těch 16 co se tam vejde, tak bych přepínal mnohem dřív a ani bych to nemusel vyplétat...ale nejsem milionář a nemam tolik na řízky :-D
Takže dnes 29.1.16 jsou 3.den na květu 12/12. Přepínal jsem 27.1. Mám tam nějaký nedostatek typl bych to na vápník i když asi jim chybělo všechno. Zvedl jsem EC a uvidíme. Kořeny jsou nádherně bílé.
Hodnoty: EC: 1,4 (TDS: 1000ppm) v 11 hodin dopoledne Ph: 5,5
Fotky: 1. - 29.1. Vápník? 2. - 29.1 3. - 28.1 Není nějak moc světlá?! 4. - 28.1.
Hele nemám tolik na řízky je úplně mimo.takže si logicky koupíš méně a budeš na ně svítit mnohem déle než na tech 16 ks.a prosvítíš mnohem víc než když by sis koupil o 10 řízků víc.
aspon podle mě si udělal chybu a možná ve finále na tom ještě proděláš.
Původní příspěvek od Rookie Chlape jsem student.....platit pravidelně za elektriku mi nepřijde tak hrozný jak dát 1600 za řízky :-D...to to raději prochlastám :-D
No tak to jo ale podle me je to stejne skoda i kdyz si student ale sleduju a preji solidni vysledek.
Původní příspěvek od Rookie
Takže dnes 29.1.16 jsou 3.den na květu 12/12. Přepínal jsem 27.1. Mám tam nějaký nedostatek typl bych to na vápník i když asi jim chybělo všechno. Zvedl jsem EC a uvidíme..
Mikroprvky je imho lepší doplňovat jinak než základními hnojivy. GHE essentials mi fungují dobře při správném pH pro jejich vstřebávání..
Jinak přepnuto tak akorát, myslím
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Hele kdyz v amazonu prepinaji za par dni tak nevim co by si chtel usetrit spousta lidi to tam da a hned prepina. Logicky mi pride 16ks hardkor protoze pestovat tam nuďle na tak uz tesnym prosoru mi pride bez chuti. Radsi peknejsi palky osviceny alebo hmota nez mekoty.
Jinak ty fleky mi delalo ph mam za to kdyz he vic jal 6,2.
Jinak teze typu kdyz ec stoupa berou si vic vody nez hnojiva ok, ale ne proto ze ty hnojiva nepotrebujo. V rustu krasne pada ec a ubyva min nez voda coz v kvetu je to opacne ma to mnohem vetsi spotrebu vody nez tech hnojiv jelikoz to ma mnohem vice listu a vzrust zavisli na spotrebe zalivky je nepatrne vetsi rozdil.
Longere:
1. nějak nechápu to s těma nudlema na těsnym prostoru.
2. pH nikdy nešlo nad 5,8. Snažím se ho držet na 5,5 kvůli absorbci NPK.
3. Myslíš že vypadají zdravě? Dnes jsem jim nastavil 1130ppm 1,6ec. Není to moc/málo?
Nalel jsem jim do nádrže vody co to jde a doladil hnojky+enzymy+grow excel a pH. Teď budou holky sami, ale bude to v pohodě, protože jsme na to trénovali a 3 dny sami zvládnou.