Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak se jmenuje zóna na veletrhu Cannafest, kde mohou návštěvníci vyzkoušet na vlastní kůži vaporizaci léčivých bylin?
Správnou odpověď zašlete na e-mail soutez@legalpub.cz nebo na adresu vydavatele nejpozději do 16. 10. 2015. Křestní jména šťastných výherců budou zveřejněna v dalším čísle magazínu Legalizace.
Letos to nestihnu coz me vazne mrzi, zajimalo by me pokud by slo zorganizovat
Pouze sraz lidi z groweru ?? tak jsem se na to tesil byl jsem tam minuli rok ale zapomel jsem se tu docist nestli tam nekdo bude ;D
spis sraz lidi z kraju, napr moravy, co je blizko kdo je ochotny dojet, do prahy kvuli srazu a pohuleni by bylo fajn ale stoji to zato ? spis takto po mensich skupinkach
ps. mysleno pres vic jak pulku republiky pro me na jeden den to je dost spatnem nebo jsem snad jen liny ?
Naposledy upravil Alpinestars 13-10-2015 v 16:58 PM
Ahojte mam zaujem kupovat v najblizsej dobe full vybavenie (najradsej vsetko nove) na hydroponiu. Myslite si ze sa oplati pockat este mesiac a nakupit aspon nijake veci na Cannafeste? Este som tam nebol ale rad by som to tento rok omrkol a mozno vyuzil nijake dobre ceny.
Hele ja tam taky jeste nebyl ale borec tady na G. prodava vybaveni za nakupci slevy je to solidni clovek s ferovym jednáním, myslim ze kdyz mu napise urcite ti to sestavi za top cenu noveho setupu má nick indoorgarden.. Jinak co jsem si všiml tak zrovna dnes má nový inzerát v baazar..
Dobrý kup přeji
Původní příspěvek od Sir_Major Nojo. Tak jestli tam někdo jezdí s kufrem plným trávy tak se není čemu divit. Si vezmu 5g pro vlastní potřebu a hrozí mi max. pokuta. Ale slyšel jsem že švestky vychytávali kuřáky po okolí a nakuřovali jim pokuty.
Jsem toho důkazem Minulej rok jsem sám dostal pokutku
Původní příspěvek od Smart
Jsem toho důkazem Minulej rok jsem sám dostal pokutku
Ahoj,
za co to bylo? Jsi hulil na zastávce plné fízlů?
FREE PARTY, FREE PEOPLE, FREE FUTURE SpiralTribe 23 You might stop the party, but you can't stop the future.
Free, prosťe free, moe voe nebo co vlastně jsi zač.
Volný jako pele ptáka, který letí vzduchem.
Taky by mě zajímalo, hlavně tyhle srazy jsou špatný v tom, že tam může bejt kdokoliv nastrčenej, že Protože to tu může číst kdokoliv, ale nebudeme tu polemizovat o schizofrenii:-)))