Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem seknul své milované rostlinky.
Nechal bych je ještě tak týden ale invaze mšic mi mou radost zcela zošklivila. Ty svině malý zelený, jsou uplně všude. Doufal jsem že zůstanou jen na listech ale už jsou jich i plné květy. Snad ty svině při sušení pochcípají a nějak je z těch palic oklepu, aby to mé snažení bylo aspoň k něčemu.
Původní příspěvek od Cjuber Kolik sezere za mesic ten sedik ?
Ty se ptáš na spotřebu té sodíkové lampy????? No nevěř tomu, ale člověče je překvapivé že za každou hodinu sežere 150 Watthodin elektrické energie. Takže i úplnej blbec si může spočítat že za 12 hodin to je 1800 Wh, tedy 1.8 kWh a za 30 dní to je 54 kWh. Doufám že pro měsíce, které mají jiný počet dnů, si spotřebu dovedeš spočítat sám!
Ty se ptáš na spotřebu té sodíkové lampy????? No nevěř tomu, ale člověče je překvapivé že za každou hodinu sežere 150 Watthodin elektrické energie. Takže i úplnej blbec si může spočítat že za 12 hodin to je 1800 Wh, tedy 1.8 kWh a za 30 dní to je 54 kWh. Doufám že pro měsíce, které mají jiný počet dnů, si spotřebu dovedeš spočítat sám!
myslel sem v penezich nejakej odhad za mesic.. cfl veme 200-300kilca.. ten sodik hadam tak litr..
dnes jsem prohlížel mou úrodu. Musím říct že jsem se dost zdráhal na ní jít vůbec podívat.
Konečně se mi podařilo vypěstovat "pěknou" úrodu, co se týče velikosti paliček a tvrdosti, krása. Horší je že jsou posety, bílými těly mrtvých mšic. Nedají se oklepat a těžko je z toho dostanu. Takže, až to očešu, půjde to na mastičku.
Fakt je mi to moc líto. Po této zkušenosti, jsem vše vystěhovat, matkárnu i skříň, vše vydrbal a řízky co mi zbyly postříkal pesticidy. Teď už jsou čisté, před tím nebyly.
Už jedu druhé kolo. Tak doufám že to už mi skutečnou radost udělá.
..ahoj..škoda no..příště použij tabákovej výluh..i 14dní před kosou uplně super nikotin se vstřebá a pobije to vše, co to zasáhne..tot moje zkušenost.je ale důležitý zvýšit výkon ofuku kvůli plísni