Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
MORZIK: souhlas,na ty NL v kyblech jsem pro jistotu už omotal velkej bílej papír a nemají žádnej problém To byla pravděpodobně ta chyba ,ze na ty kýble palilo .
Na kecy od seed banky vůbec nedávej, já sklízel automaty tak po 90-100 dnech po vyklíčení, z toho 57 - 68 nů na květu v závislosti na kytce. Kdy ti to začlo kvést? Auto NL sem sklízel po 57 dnech květu a řekl bych tak akorát.
Na kvetu je to asi 30 dni,takže je určitě čas.diky za rady.
Jeste jedna otázka ,na kterou jsem odpověď na groweru nenasel.
Mam hnojivo na květ PK 13-14 od Hesi. Je určeny pro kokos a hydro,ale já pedtuju hlínu.Zatim bez problémů,ale chci se zeptat jestli je to problém ? Popřípadě davat menší davky(než doporucene) na víc vody ? Kombinuju s Bloombastic.
Hnojiva pro hydro se liší od hnojiv pro hlínu jednak tím že to je obvykle chemka, aby to nehnilo a nekvasilo jako organická hnojiva a dále jdou doplněny stopové prvky v chelátové formě, které jinak kytky získávají z hlíny. Ty stopové prvky jsou tam v tak mizivém poměru, že to nehraje roli že jich je o trochu víc.
chemka to je určíte protoze je to čirá tekutina.o stopových prvkach na obalu není ani zminka. Docela mě i zarazilo ze název je Pk 13/14 ale na obalu je poměr pk úplně jinde.
Přikládám foto etikety.
Když jedes bio škoda tam lejt minerální blbost která ti zásoluje médium u hydra je to nutnost pac bio se kazí po určitý době od namichani sám mam obednano biobizz outdoor pack tak uvidíme jakou to udělá službu
zdar groweri, potrebuju poradit s trichomy.Pořádně to nepoznám, hledal jsem na fóru atd. Pouhým okem jsou některý už nahnedly.Jednu jsem sklidil ale jelikož nehulim tak to neposoudim prikladam fota ve vysokým rozlišení,stačí pořádně přiblížit. Dík