Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Janda: pestuju 1. rokem na balkone a schvalne sem cast kytek zastrihaval a cast ne a zatim vyhrava jednoznacne zastrihavani. uvidime na finale (pozdeji dodam fotky)
mimo to je dobry, ze to pak necouha tolik pres zabradli, coz v mem pripade znamena hodne
I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!
Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...
Jak naperu fotky hned k příspěvku,hoši?Poradíte mi někdo?Jo a jsou tu taky ňáký growerky,nebo jsem členem pánského klubu?A taky bych si rád frknul k avatarovi ňákou ikonu,ale pořád mi to píše,že nepodporuje formát gif. a jpg. přitom jsem ani jeden z nich nepoužil. Tak jakej, do mrdele formát, to chce?Do hajzlu!!!
pár čísel a tři metry k tomu. je to VESNICKÁ FRUTA (no name) - už tu někde vystavuju paličku fotka stará asi tejden (a dneska je poslední prázdninovej den)
nebojte se, o nic nepřijdete... až se to sklidí a usuší, tak to vystavim kompletně