Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1) to neznamená, že to nemůžeš dělat dobře
2) tak pokud tě baví vegetace, ano, dej jich tam méně, klidně jednu...jinak ideálně 9ks v 6,5l květníkách
3) měl si je ohýbat a tím výšku snížit, pořádně zaplnit prostor, bohužel nevyužiješ celou plochu efektivně, ale třeba budeš mít pheno, které abnormálně naroste a zaplní se to...uvidíš , vždy je lepší pořádně zaplnit a pak si to prostříhat dle potřeby a svého uvážení
Hoj jak píšou zkušení, mám ten samý prostor co ty a mám 9 květináčů, jinak radši bych dal na zkušené než na nějaké lajky to je můj názor tak preju ať to zaplnis
Nepsal jsem ze mas mit 6kytek, ale ze ja bych to tak udelal..kazdej ma svoji hlavu ,svuj nazor a pohled na vec. Nejlepsi pro tebe by bylo projit par galerek 250w a kouknout jak by se to libilo tobe,ja mam rad si s kytkama ve vegetacni fazi hrat,ohybat,tvarovat ,mam rad kericky. Kor u 250w bych delku rustu neresil ,prd to zere elektriky, co usetris na rezech mozna za tech par dnu navic ani nepropalis. Ja jedu prvni in 10kytek v 120x120 a mam krasne zaplneno a sem spokojenej ,krasny kericky. Nekdo jinej by tam zas narval 16,25 a vic. Ale ja bych to vhline nechtel jet,max 16, ta manipulace,zalejvani,by me slehlo...ale jak rikam jen muj nazor at to roste.