Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SSH má 70cm (kdybych ho nezaštípl, teď by mu do metru moc nechybělo) Ed má o 15cm míň.
Zítra Eda vypodložím do stejné výšky jako SSH.
Na fotkách jsou ty dvě SSH ve skříni vpravo vzadu.
Zdravím všechny, holky dnes osmnáct dní od přepnutí na květ. Včera ještě jedna preventivní dávka kuprikolu pro jistotu. Jsou úplně zdravé ale nechtěl jsem riskovat kvůli plísni bramborové ze začátku.
Taky mám radost že jsou absolutně bez nějakejch hmyzích zmrdů.
Tady nějaká aktuální fotka, zítra zkusím nějaký makro ať vidíte jak začínají krásně cukrovat :-)
Čau všem, Chronic x ed dnes 26 dní na květu. ph 5.8. - 6.0. zdá se mi že na to kolik dní jsou na květu začínají nějak brzo žloutnout od spodu. Ec měřeno dnes na výtoku 2.6., tak jsem pro sichr každou prolil pětima litrama vody s ph 5.8 - 5.9. abych je nezasolil a ec mi spadlo na 1,9 tak teď chvíli počkám co se bude dít.
Mám pocit jako by měli málo dusíku, tak příští zálivku přidám víc složky A, tož mi držte palce pardálové !
Jo, ještě pro ty co mi pořád píšou jak poznají sativu a indiku, poslední fotka: vlevo indika (Big bud xxl), vpravo sativa (Super silver haze) - (o tomhle je tu jiná sekce, stačí hledat)
Zdar, dnes 36 den kvetení, nějak je nemůžu pořádně dokrmit i když ec zálivky je 2.6. tak se mi zdají takový nějaký bledule ale teprv tuhle genetiku poznávám, tak je to spíš pokus - omyl.
Škoda ale že sem nejde vložit ta úžasná vůně !!! Je to brutální sladká ovocná vůně tak, že to má člověk chuť ukousnout a prachsprostě sežrat!
Je to pravej opak SSH která má nádherně ostrou kořeněnou vůni.
Čau, jen technická poznámka. Je to kříženec Chronic x Ed Rosenthal, oficiálně se nedá sehnat (pro sháněče semínek). Tím křížením roste jako hustě se větvící keřík s dobou květu 65 dní a umí i mohutné centrály. Po ERSB má ovocnou vůni (tady po mandarinkách) a po Chronic velký výnos , ale proti Chronic nabral na síle a tvrdosti palic. Proti SSH bude o cca až 20% nižší, ale širší.
Tak to kecáš...mám doma asi ještě 200 semen ze selekce,z níž vznikl tenhle model :-D
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Dnes 45 den kvetení, dnes jsem čistil skříň, tak jsem je nechal chvíli na sluníčku. Do konce počítám čtrnáct dní.
Vrcholovky nádherný i přes počáteční problémy vypadá že z toho něco bude.
Nádherně voní po ovoci a vrcholovky už se zase začínají kácet, tak ještě nainstaluju klacky a přivážu je.
Tak zatím zdar bando.
ok.... a jaký je tvůj názor na rašelinové tablety? A když to dám do hlíny tak můžu zalít zálivkou z vody a seedboosteru? nějaké zkušenosti? dostal jsem ho k nákupu tak proř ho na jednu stranu nevyužít?
Původní příspěvek od zhulbong ok.... a jaký je tvůj názor na rašelinové tablety? A když to dám do hlíny tak můžu zalít zálivkou z vody a seedboosteru? nějaké zkušenosti? dostal jsem ho k nákupu tak proř ho na jednu stranu nevyužít?
Do tohoto tématu nemůžeš psát dotazy na něco, co s tématem nesouvisí.
Do hlíny stačí voda a dobré je přidat kořenák, seedboster neznám z praxe, ale bude to na způsob kořenáku a ani tablety neporadím, to se ptej u příslušného témata.
Já dávám klíčit mezi dva navlhčené odličovací tampóny (co maj baby na hubu) druhej - třetí den jsou klíčky venku a šup s nima do hlíny, samozřejmě klíčkem dolů (kořen) a jen lehce pod hlínu, ne moc hluboko.