Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
24.den růstu: a je to tady, přpenuto výbojka vyměněna za 400W Gib Flower spectrate Xtreme Output, konečně to začne být zajímavé
jo a přidal jsem na přítah potrubní ventilátor o průměru 100mm, který jsem doma vyhrabal
co rikas na ten green sensation? planuju ze ho koupim ale zda se mi moc drahej (0,1l za 500,-)... v jakym pomeru se to redi? jinak kytky vypadaj krasne budu sledovat
Čus... ředí se v poměru 1ml/L... každopádně já jedu většinou hnojky JIDB a když porovnám pěsty S a BEZ Greensensation, tak tam rozdíl je... není to žádnej masakr rozdíl na výnosu, ale člověk to pozná... chce to ale hodně dávat pozor na EC, jelikož GS s tím docela cloumá, jak je ostatně známo u květových boosterů... jinak se mi stalo, že mi ta 100ml lahvička při opatrném používání (přesto efektivním) vydržela na 2 pěsty při 9 kytkách v hlíně...
ALE!!! co se týče složení, tak je to obyčejný PK, takže to jde nahradit obyčejnýma složkama, což je u JIDB složka A na draslík a B na fosfor a draslík zároveň...