Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem to vzal 6% peroxidem, z části to pomohlo ale všude jsem se nedostal protože už holky z boxu nedostanou ven, mám prorostlý kořeny ve wilme mezi sebou, tak jsem to nechtěl vše potrhat.. Každopádně padli to je, a všem díky za rady.. Snad to holky ten měsíc zvládnou ještě
Pokud se to ještě zhorší zkusim to mliko mix. A v jakém poměru? Nejdříve jsem chtěl použít ten Discus, ale potom co jsem se o něm docetl a vyslechl rady, tak to nikomu v květové fázi už urco nedoporučují, pokud nechce kouřit chemický svinstvo..
Zdar, je to padlí, nejlepší je prevence hned od malejch kytek, dělám to tak a žadný problémy nejsou. HF - Mycol preventivně a Rock effect preventivně proti hmyzu aplikuju poprvé pár dní po přesazení kytek do finálnćh květníků.
Je to všechno bio, nesnáším chemii, naví to stojí pár peněz a koupíte to i v Globusu. Já teda doporučuju: Diskont zahrádkář.