Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevypada to vubec blbe tohle dopadne dobre :-) pride mi ze holky jsou hezci nez na posledni fotce....jen se zeptam tu lampu mas takhle normalne bo si ji dal vejs aby si to mohl vyfotit?a co je to za wataz?125?
muzes pls hodit link na tu hnojku produxt x?o tom jsem neslysel a zni to podezrele
škoda že o tom xku nepíšou něco víc ...a jak se daří holkám nepřerůstá ti to přes hlavu? Mě udělaly AF za 3 dny 10cm a jestli to tak bude pokračovat tak nevim nevim
Původní příspěvek od Mr.Sordo mel sem k tomu papir v cz co je v tom je tajny nazev maj vymyslet zakaznici kdyz uhodnes hlavni prisadu vyhrajessnad kolo jizdni a mam pocit ze tam psaly ze lip to funguje na postrik ale to si nejsem jistej vzorky sem poslal dal ani sem nezkousel.
Zatím hledají název!lol htp://www.biobizz.com/news/invent-a...r-our-product-x