Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Není třeba tyhle kořeny zasypávat... Koukni na toto video od Somy. https://www.youtube.com/watch?v=RmjiLk0iXNE Říká tam, že takhle pěstuje, protože na konci sezóny hodně prší a skrz vlhkou půdu neproniká ke kořenům dost kyslíku. Air roots jsou na povrchu a pomáhají kořenům dýchat i v mokru.
Díky za video Caba, kdyby ke konci fakt hodně lilo tak bych eventuelně mohl ty kořeny zase odkrýt, je tam jen malá vrstvička hlíny, takže si myslím že stejně mohou dýchat podobně jako předtím..
Jinak od věci..
Už delší dobu se mi do kytek stahujou nějaký lítací cosi viz. foto, nacházím to tam takřka každej den a v 90% to tam visí mrtvý.
Nevím, jestli to tomu nějak škodí, každopádně je dost otravný to furt sundávat.
Už jste se s tím někdo setkal?
Nejdřív jsem si myslel že by to mohlo být od hnojek, ale nedávno jsem to stříkal ROCKEFFECTEM proti sviluškám, co myslíte..?
Díky za rychlou odpověď, pořád ale nechápu proč se to létá chcípat zrovna do mých kytek ? :/
Zase jsem hledal a hned na poprvé našel článek ( http://hobby.idnes.cz/premnozene-ti...by-mazlicci_bma ), ve kterém bylo víceméně více obsáhlé to co napsal Karlík, každopádně mě docela děsí ty larvy, ve článku se píše o přípravku Armorex , který je nehorázně drahý, navíc mě docela znepokojil konec článku, kde je napsaný že to zabíjí houby a žížaly..
Žížaly jsou snad neprospěšné??
Po delší době opět zdravím, kytky vypadají dobře, dost silně voní, ale bohužel už se začíná objevovat plíseň, obzvlášť na té menší Cali co je u těch dvou dalších kytek. Ztráty jsou zatím minimální, ale nebaví mě to každý den větvičku po větvičce kontrolovat, ale co mi zbývá..
Se sklizní počítám někdy na začátek listopadu, cca za týden plánuji přestat hnojit a přikoupit AH Final Solution.. Nebo myslíte že potřebují více času?
Počítal sem se sklizní cca na listopad na základě informací o odrůdě a době zrání, ale je možný, že to díky těm mrazům trošku urychlilo.
Nicméně jsem preventivně jsem koupil Final Solution už dnes a poprvé použil 10 ml na 10 l, je lepší to nanášet i jako postřik?
+ Pár fotek
Zdravím, kytky už vypadají skoro hotově, ale chci podle přílohy ještě aspoň týden zalévat F. Solutionem.
Pořád mě docela trápí plíseň, nacházím jí už skoro na všech :/
vypadá to už vyzrále, koukals na trichomy?
Na další dojení F.solution bych se vykašlal, vzhledem k tomu, že ti teď po tym pude plíseň jak po uzenym, by to asi bylo spíš kontraproduktivní
Blizny už jsou na většině kytek už z větší části hnědé, aktuálně plánuji dnes večer všechny zalít vodou z vodovodu, zítra ráno to samé a k večeru ostříhat a pověsit hotové větve, ta nejvíc plísní nakažená Cali nějakej ten den potřebuje, dnes jsem zase vystříhával plíseň a bohužel i z hlavních palic, plesniví místy nejen stonek, ale i samotné konce větví kde sou palice. Ještě asi zkusím udělat nějaké makro fotky, bohužel nemám nic jako mikroskop, abych sem mohl dát i fotku trichomů.