Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
orange hill - zpozoroval jsem, že malý lístky který zhnědnou a uschnou tak začínaji plesnivět a ty listy odcházeji ve velkým měřítku, takže čekám velký ztráty kvůli plísni
auto AK47.. celkem zklamání, jel jsem je poprvý, spousta věcí jsem posral, ale i tak jsem čekal lepší výsledek..pálky mají spíš listovej charakter..všechny kousky až na jeden(poslední foto) jsem seknul, plesnivělo to a už jsem nepozoroval žádnou změnu v růstu..
zdravím, tak tento a minulý týden jsem úspěšně sklidil většinu zahrádky..u cheese a orange jsem sklidil minulej týden vršky a tento spodky.ještě by to sneslo ale nechtěl jsem riskovat.
foto 1-3 - cheese
foto 4,5 - druhej cheese, má hnusný listy a celkově se moc nepovedl, nalil jsem k němu minulej tejden ripen abych mu pomohl trochu, ale spíš ho sežere plíseň