Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Astrální cestování s marihuanou
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Unregistered
Host

Příspěvek č. 17

2 chilum: rozsah oblastí od pekelných až po nebeské...
Snad máš dobrého a zkušeného duchovního průvodce, protože to opravdu může být nebezpečné - už hodně lidí z astrálu zešílelo i zemřelo - tamní bytosti je doslova ovládli a živili se jejich životní silou(asi ti primitivové.. ale co jsou potom lidé, že nás můžou primitivové ovládnout? Tím nechci odrazovat, ale je dobré znát i rizika.

Old Post 05-11-2003 v 23:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fail
Host

Příspěvek č. 18

no jednou kdyz sem byl fakt moc tak sme to chteli zatahnout na jedno misto a stocit tam speka a nejdnou sem vubec nevnimal okoli jenom sem proste sel a videl sem to misto ze vzduchu a videl sem ze tam nekdo je... a potom sme tam prisli a fakt tam nekdo byl...
muj kamos kdyz byl taky fakt hodne tak videl sam sebe ze shora jak de
zkusim astralni cestovani ale jeste se mi to nepovedlo tak to nemuzu moc srovnavat

Old Post 28-01-2004 v 10:39 AM
Jack Herrer
Nový Člen

Karma uživatele Jack Herrer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Toto téma je víc než zajímavý,jenom škoda že se tady moc nerozvinulo.Pokud to někoho z vás zajím tak byste určitě měli zabrousit na http://falcon.unas.cz anebo na http://marlitan.iglu.cz.
V astrálním světě se může každý hodně naučit,chce to ale vědět o co se vlastně jedná ať vám to neublíží....Zdravim vas vsechny

Old Post 29-01-2004 v 16:13 PM
Jack Herrer je offline   Profil uživatele Jack Herrer   Find more posts by Jack Herrer   Foto galerie člena Jack Herrer   Click here to Send Jack Herrer a Private Message   Add Jack Herrer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Já jezdím na dovolenou s bratrancema do Chorvatska k moři. Noc+pláž+hulení= super. Zkoušeli jste někdo Chorvatské hulení?

Old Post 01-02-2004 v 10:31 AM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Nevim, jestli se to sem hodi, ale ja pred par dny zazil "rozhovor s mym podvedomim". Proste jsem se po dlouhe dobe strasne moc skouril, dosel jsem dom a nevedel co budu delat. Najednou byl prede mnou pustenej textovej editor a ja jenom neucastne koukal na prsty, jak behaj po klavesnici a pisou. A ze ten text byl fakt docela zajimavej. Proste jakoby ja jsem pokladal otazky a neco mi na ne odpovidalo.

Celkem se mi libil takovy muj vykrik, kdy je kolem psano o jakemsi vseprostupujicim mori nicoty a ja na to odpovidam: "Ja se nechci utapet v prazdnu, ja chci byt nekde, protoze jsem NEKYM!!!"

A cely text konci vetou:"Nevim, proc jsi se o toto pokousel."

Kdyz jsem to dopsal, bal jsem se to po sobe precist. Precet jsem to az rano a celkem zive si vybavoval, co jsem si pri psani predstavoval...

-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------

Old Post 01-02-2004 v 19:05 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Karma uživatele BaBiBo - 45% PěstitelskáKarma uživatele BaBiBo - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

No, ten dotaz by me taky zajimal ;-)

Ale spis, jestli se muze stat, ze se z tohoto nevzbudim...

BTW ten strach (pocit strachu) znam a je fakt hodne neprijemnej.

Tebe napadlo, ze jsi robot? Ja jsem zase zjistil, ze jsem pocitac (opet citace auto-textu):"Vsichni jsme pocitace. Ridime se tim, co nam reknou ti nahore. Mozna si to ani neuvedomujeme, ale jsme ovladani."

Old Post 02-02-2004 v 20:40 PM
BaBiBo je offline   Profil uživatele BaBiBo   Find more posts by BaBiBo   Foto galerie člena BaBiBo   Click here to Send BaBiBo a Private Message   Add BaBiBo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

No on je tak silenej, ze ho nechci ukazovat ani svejm znamejm, natoz to pak davat verejne k precteni. Ale treba ti nejaky uryvky hodim do PM, kdyz budes hodnej ;-). Pripadne si to rozmyslim a ffakt to zverejnim, ale kazdopadne to chci zkouset psat dal. Treba to pak vydam knizne :-D

Old Post 03-02-2004 v 08:28 AM
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

BaBiBo určitě to sem postni vůbec se nestyď ;-)

Old Post 03-02-2004 v 15:38 PM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack Herrer
Nový Člen

Příspěvek č. 25

2 Smallholder: To je fakt zajimavy,nekde jsem cetl,ze az prijde to brneni tak si toho nesmis nijak vyrazne vsimat,jenom si to uvedomit,protoze kdyz se z toho zacnes treba radovat nebo se leknes hned se probudis.A bat se nemusis,pry je to tak zarizeny,coz nechapu,ze kdyz hrozi ze te nekdo nebo neco vyrusi jeste pred tim se z toho proberes.
2 Babibo: O tom tvym psani se da taky hodne docist je to hodne zajimavy tyhle veci,ze?

Old Post 03-02-2004 v 15:50 PM
Jack Herrer je offline   Profil uživatele Jack Herrer   Find more posts by Jack Herrer   Foto galerie člena Jack Herrer   Click here to Send Jack Herrer a Private Message   Add Jack Herrer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BaBiBo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Hih!
No ja mel dneska naprosto skvelou naladu. Porad jsem se smal a na vsechny jsem se smal. A to jsem delal dve zkousky :-). Tu druhou uz po ctvrty a kdyz ju nedam, tak jsem v pr*** a letim. Ale ja celej den vedel, ze to dam a ted to tusim taky. Navic jsem se vsema uplne skvele komunikoval - vzdycky jsem nevrlej samotar a dneska me to bavilo a libilo se to.

BTW pri vecernim browzdani po zde uvedenych odkazech a v odkazech z threadu "Je svet iluze?" jsem se dostal na zajimavou stranecku (uz jsem ten link uvadel v onom threadu, takze sorry za duplicitu, ale ja proste musim:

http://osho.tady.info/webzine/article.php?sid=56

Old Post 03-02-2004 v 21:17 PM
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

how to be high??! Příspěvek č. 27

mě se taková cesta parkrát povedla i s hulením-bylo to z haše,ale to jsem zhulil pár gramů a vypadal jsem kouzelně,potom už jsem se nemohl skoro hybat,usadil (no spiš propadl)jsem se do křesla, přestal jsem vnímat tělo jako fizickou hmotu a frrrr!!!
ale nemyslím si, že by někdo mohl dosáhnout takového výletu cíleně s hulením,to chce asi trochu delší a intezivní duševní trénink ...nebo dát si něco tvrdsiho...

Naposledy upravil mariman 04-02-2004 v 07:44 AM

Old Post 04-02-2004 v 07:36 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack Herrer
Nový Člen

Příspěvek č. 28

Zdravim, mozna to sem zrovna nepatri,ale ted jsem dosel domu a jsem tak zmastenej,ze je to k nevire nekolik prdu ze skunku je takovy maly astral :-)=~~

Old Post 04-02-2004 v 17:10 PM
DJ Hesoe
Host

prd Příspěvek č. 29

Wožer se a d3j si hašiš

Old Post 10-03-2004 v 18:05 PM
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Astrální cestování Příspěvek č. 30

K tomu astrálnímu cestování můžu doporučit spíše než marihuanu šalvěj divotrvornou, pomocí ní se ti tělo podaři opustit po chvíly koncenrace bez větších problémů, u marihuany je hodně velkej nárok na tvou psychickou kondici.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 11-03-2004 v 08:20 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

ketamin Příspěvek č. 31

a zkousel z vas nekdo ketamin ? kacko ? zepry je dokonale pro AC

Old Post 28-05-2004 v 10:04 AM
Tomcatcz
Nový Člen

Karma uživatele Tomcatcz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

tak dneska se mi povedlo astralne vycestovat, fakt super zazitek, zvlad sem to bez pouziti ganji

Old Post 22-02-2005 v 16:14 PM
Tomcatcz je offline   Profil uživatele Tomcatcz   Find more posts by Tomcatcz   Foto galerie člena Tomcatcz   Click here to Send Tomcatcz a Private Message   Add Tomcatcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás