Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po delší pauze dneska přihodím pár fotek a informací, ale nejdřív mám dotaz.. začali mi asi na dvou kytkách žloutnout listy... nvm jestli to je nedostatkem nějakých živin.. teď bylo celkem deštivý počasí tak sem je moc nehnojil... Kdyžtak díky za rady.. a tady přikládám fota jak to vypadá
Tady fota holek co vypadaj zdravě... Nejvyšší má zatím jenom 140cm po zastřihnutí se trochu zastavily ale zase se víc větví
Jinak mě napadlo jestli nežloutnou proto že už nejspíš začínaj kvíst.. ? No uvidim příští týden a začnu asi pomalu přihnojovat na květ
Tenhle týden bych rád sehnal hlínu a většinu ještě jednou přesadil.
Hlínu budu muset nakoupit protože užnevím kde jí kopat
Jakou hlínu... popřípadě jakej mix hlíny ze zahradnictví by jste mi doporučily ?
Asi nejhezčí kytka... Pěknej keřík.. asi metr na metr +- .. NO příští rok už to nezanedbám a nakoupím nějaký femky ať mám jistotu
Nejdříve mám na vás otázku .. Mám problén nejspíše s PADLÍ ... Nějaké rady?.. Na sklizeň je brzo a nevím si rady Zatím jen na pár paličkách a listech... ale co když se rozšíří..
Mám doma kuprikol nebo jak se to přesně jmenuje ale tuhle chemku se mi na to moc stříkat nechce... Kdyžtak dík za rady.. večer nahodím fota i ostatních holek...
Je to na tehle kytce... voní mrtě sladce a nevypadá nejhůř..
Tady kytí ze semínka co jsem našel v Pipi od pyramid seeds z loňskýho pěstu...
No je znát že mi to oprcalo cosi.. Celkem řidké... Vůně taky skoro žádná a celkem dost semínek.. byla první co šla pod kudlu..
Tady mám už taky sklizenou Silver haze...
Moc nevyrostla, hned na začátku ji napadli mšice a hlavně sem ji pak už neměl kam přesadit...
Měl sem možnost už ochutnat a nejspíše to bude chuťovka
Ještě mi zbyly dvě semínka takže příští rok sou jasný...
A tady je největší ... Uvidime co na ní bude snad ji nenapadne plíseň.. ještě má hodně před sebou.. měla největší "květináč"... Už ji nehnojím kdybych jí náhodou musel sklidít...