Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, měl jsem podobný příznaky (i když ne zas tak moc) a řekl jsem si, že by to mohlo být přehnojením.... byly to tři týdny stáré kytky pěstovány ze semen...propláchnul jsem hlínu a přestal hnojit...no a vše se zpravilo. Taky jsem četl, že pokroucené listy jsou prvním příznakem špatného pH... nic lepšího pro tebe nemám... Tak ať to vyjde...
dik aspon nekdo jde o to ze jsem to hnojil pred tydnem a nic se nestalo.. a je to jen na nekerejch kytkach no a dneska jsem to prolil vodou .. no uvidime zejtra
Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )
Stalo sa mi podobne nieco, prvavdu povediac listy takto vysichali akoby od tepla. Ja som ich nehnojil, skusil som zalievku hnojivka a uz sa rozbehlli krasne. No myslim ze ostrihat tie listy , pohnojit, a ptm pockat tyzden.
Původní příspěvek od mike.mouse Stalo sa mi podobne nieco, prvavdu povediac listy takto vysichali akoby od tepla. Ja som ich nehnojil, skusil som zalievku hnojivka a uz sa rozbehlli krasne. No myslim ze ostrihat tie listy , pohnojit, a ptm pockat tyzden.
diki skusim
Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )
Zdaar.
Možná degenerační problém. Někdy se deformace listu projeví při špatných genetických dispozicích. <Není to tak obvyklí, ale stává se to.
Mě osobně se listy kroutili při zásaditým PHčku a taky trochu po nonstop (24/0) opalování..
Kroutit se ještě můžou při spální metlou, bo hnojivem.
Mno prostě nejčastěji po působení nějakého stresového faktoru..
Zdravím pěstiče,
máme problém s listama.
Máme 2x400W pěstírnu,v hlíně je 16 rostlin "Shiva-Shanti" třetí týden.
Zálivka: do 5 litrového kanystru
od B´cuzz směsí "A"(15ml)+"B"(15ml) + růstový stimulátor(10ml),ph kolem 5.9 dosahujeme 1,8ml k.fosforečné.Jednou týdně proplachujeme enzymama.
Rostliny jsou již jednou zaštíplé /některé klasicky,většina FIM metodou/ a některé výhonky jsou zaštíplé i podruhé.
trochu se zpomalil růst,ale již zase nabírá na obrátkách,ale :
spodní listy,ty největší /jako dlaň/ blednou,žloutnou a objevili se nekrotické skvrnky.
Umí někdo poradit?