Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Znam u sebe podobny pripad. V 18jsě hulil naposledy a je mi 35 :-) Me busilo srdce normalne, ale hrozne nahlas! Tim nahlas myslil to, ze jsem lezel, nic jsem nerikal (protoze jsem se bal) a pritelkyne domme zacala stouchat s tim ze slysi jak mi bije srdce a ze to neni normalni :-) Trvalo to asi hodinu! A fakt jsem se bal! :-) To jen tak prispevek do diskuze :-)
Původní příspěvek od CannaMate Krátkodobé zvýšení krevního tlaku a zrychlení tepu je naprosto normálním příznakem akutního účinku konopí. Není se čeho bát...
když máš zdravý srdce... jestli se někomu to srdce pravidelně po užití rozbuší tak, že už mu neni dobře a má nějaký tlaky... tak bych to zrovna na lehkou váhu nebral.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Rozhodně bych takovému uživateli doporučil, zda nezváží že přejde na nějaké medicinální odrůdy kde CBD vyvažuje a klidní účinky THC.
Případně se podívat na Kalichakru od Mandala seeds: http://www.mandalaseeds.com/cz/Catalogue/Kalichakra
byla tu ještě před medicinálními odrůdami se zvýšeným CBD a opravdu působila jemněji.
U niektorých ľudí vyvoláva vysoký pomer thc úzkosť. Ja to tak mám tiež. Zahulim si rozbúši sa mi srdce, obleje ma studený pot. Cítim sa na zomretie. Deje sa to viacerým ľuďom. Mnohí prestali húliť kvôli tomuto. Dnes kúpiš hlavne indoor s vysokým thc a nízkym cbd. Čo je zabijak ak trpíš úzkosťou. Ak ti môžem poradiť, outdoor alebo liečivé modely. Môžeš skúsiť zmiešať so šiškou z technického konope, to neobsahuje skoro žiadne thc ale cbd áno.
Mne sa stalo pred mesiacom to iste. Hulil som asi tyzden v kuse x) Jeden vecer som sedel pri telke a zenska cumela na telku lenze mna to moc nebavilo tak som si isiel zahulit. Odpalil som speka co som akurat vypestoval . Bol som zvyknuty na slabsie povedzme "odrody" ale to co som dopestoval bol masaker ale to som este nevedel.
Ako som zahulil isiel som si lahnut ku telke za zenou a chvilku som cumel na telku jak vypatlane tela. Zrazu mi zacalo neskutocne bit srdce az tak ze ma to dost vyviedlo z miery. Normalne som pocul ako mi bije srdce. Zrazu studeny pot a mravce do lavej polovice tvare a lavej ruky. Proste cista mrtvica :-/ Uz som hovoril zene nech vola zachranku ze zomieram kks ako fakt hnusny zazitok a nikomu neprajem . Zena vedela ze som hulil tak nastastie nevolala zachranku a stale mi hovorila ze nemam panikarit ze to mam iba v hlave a stale ma ubezpecovala ze som v poriadku ale moc sa jej to nedarilo . Potom vytiahla tlakomer a namerala mi tlak 175/95 a 130 pulzov co bolo ako dost aj na dochodcu . Dost mozne ze to bolo stresom . Teda aspon myslim. Aby to nebolo malo tak sa mi zacalo este aj zle dychat co uz bolo uplne konic trvalo to asi 4 hodiny pani!!!! Jedine co mi tieto stavy zmiernilo bol pohyb. Proste som behal asi 3 hodiny do koliecka po celom byte. Cisty CRANK - zastav a neprezijes. Od vtedy mam mensiu pauzu x))
chce to modely s vyvazenejsim pomerem canabidiolu. ja si treba davam modely s vysokym obsahem THC, zakapu to trochou CBD koncentratu a nacpu do vapiku a ty stavy jsou vazne happy. u vapiku se uvolnuji i dalsi canabidioly co se klasickym hulenim normalne znici.
Tiež som rozmyslal že vaporizer by bol fajn len taa cenaa každopádne fajn nápad . Ja som si momentálne kúpil cbd kvapky 10 % z webu zelenazeme.cz keďže celú parádu využívam od bolesti chrbtice