Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A recykluješ někdy kokos? tu tvoji kostku, taky někde doma mám, docela sem se jí lekl, když má na obalu napsáno EC 1, teď mám nějaký kokos od Bárta a mám doporučeno ho napřed pořádně propláchnout vodou, tak jen jestli to někdo taky dělá..
Já používám U-Grow a pufruji to Canna COGR Buffer Agent..
Jako já tu cannu jel několikrát ale zdá se mi, že ten JIB je doopravdy lepší ještě jsem k tomu na nové kolo dokoupil pk13/14...jinak ten jejich boost 1l za 1600 je vyhození peněz )))
Mám taky s Cannou spíš špatnou zkušenost... pořád jsem měl světlý rostliny a když jsem zvyšoval koncentraci tak jim to vůbec nedělalo dobře.
Teď je můj favorit JIB + B cuzz Bloomstimulator + Atazyme - do kokosu a hezčí stavbu květu a výnos jsem ještě neviděl.
Původní příspěvek od doxenon Machoman: Na Canně jsem je nějak nemohl dohnojit na 100%, zoufale jsem zkoušel i o hodně větší dávky než je psáno ale byli to takový nějaký jalový hnojky na rozdíl od BˇCUZZ od Atami a teď Coco od Plagronu, já osobně bych ti doporučil radši některý z těchto dvou protože je mám obě už odjetý s parádníma výsledkama.
NORM: Kokosové kostky tyhle. vložím fotku a voda na kokos se neupravuje, stačí zalít kostku odstátou vodou.
Čau, ten kokos, co jsi dal na foto, tak je hodně zasolený, má na výtoku i EC 3 a jsou v něm breberky, doufám, žes ho vypekl, jinak očekávej sviluchy. Kamarád do něj sadil a u rozpuštění zjistil zasolenost, tak ho musel propláchnout a následně mu z toho vylezly svilušky. Takže pokud máš světlé listy, tak udělej proplach, je to Shit
Původní příspěvek od Ferda Mravenčák Jako já tu cannu jel několikrát ale zdá se mi, že ten JIB je doopravdy lepší ještě jsem k tomu na nové kolo dokoupil pk13/14...jinak ten jejich boost 1l za 1600 je vyhození peněz )))
Přidávat PK k JIDB nedoporučuji, už jsem takový pěst viděl, vyvolá to deficit dusíku, JIDB má PK dost, když přidáš další, tak to akorát zasolíš přebytečným PK.
Jedu v tomto kokosu druhý kolo a všechno v pohodě, ec v pořádku a žádnej hmyz taky nepozoruju, nic jsem nepekl. Dnes jsem na 17-náctým dnu od přepnutí na květ, kytky mají 68 cm a řekl bych že jim nic nechybí, přidávám fotky focený teď, první foto Shit (mr. Nice), další dvě, Shit + SSH (mr. Nice).
Původní příspěvek od Bárt
Přidávat PK k JIDB nedoporučuji, už jsem takový pěst viděl, vyvolá to deficit dusíku, JIDB má PK dost, když přidáš další, tak to akorát zasolíš přebytečným PK.
Bárte díky za info tak nějak jsem si to myslel ale v době kdy jsem hnojky pořizoval neměl jsem možnost zjistit takže jej přidávat nebudu a chtěl bych se zeptat jestli máš nějaké zkušenosti se zvyšovaním dávek JIB nebo ponechat dávkování tak jak uvádí výrobce díky !
Cus, mam s cannou coco vybornou zkušenost...kytky zdravý a naprosto vitální a po tom co v květu kytky už přestaly rust tak jsem se postupně dostal jen na poloviční dávku a stejně jim to stačilo...
Zdarte, tak dnes jsou holky 37 dní na květu a krásně voní a přibírají. Teplota den i noc stejná 23 - 25°C protože mám v kotelně na radiátoru naštelovanou termostatickou hlavici a kotel mám zapnutej ve dne v noci a radiátory puštěný jen v kotelně, takže teplota ideál.
Vlhkost 37%, veškerá ventilace fičí nonstop na nejnižší rychlosti.
Hnojeno Plagron coco A - 3 ml. l. B - 3 ml. l. PK 13-14 2 ml.l.
Původní příspěvek od Bárt
suhlasim. ja som daval green sensation co je vylepsene PKcko a zasolovalo mi to kokos. lial som EC 1,8 a vytekalo mi 2,4...
suhlasim. ja som daval green sensation co je vylepsene PKcko a zasolovalo mi to kokos. lial som EC 1,8 a vytekalo mi 2,4...
citace:
Původní příspěvek od Ferda Mravenčák
Bárte díky za info tak nějak jsem si to myslel ale v době kdy jsem hnojky pořizoval neměl jsem možnost zjistit takže jej přidávat nebudu a chtěl bych se zeptat jestli máš nějaké zkušenosti se zvyšovaním dávek JIB nebo ponechat dávkování tak jak uvádí výrobce díky !
momentalne davam na 15l roztoku 20ml A, 40ml Mcka a 60 ml Bcka, rastliny vyzeraju pekne. zalievam kokos len raz denne, nemam funkcnu pumpu akurat.
pred tym som si nevsimol, ze doporucovane davkovanie je na 10l, kde by malo dvihnut EC o 1 a pri kvete mozes ist ku koncu kludne aj na 2,2 az 2,4. mam akurt pokazeny EC meter, tak neviem overit, ci sa nepresoluje substrat. donesiem stary merak a dam presne vediet ake hodnoty mam pri akom davkovani.