Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím tě, zajímalo by mě, jak vysoko je sluníčko od vrcholků, já ho měl vždy co nejníž to šlo a měl jsem slabou úrodu.. Jak tak sleduju, hodně lidí ho má výš a palice bývají vytáhlejší = více g
fakt jsem nečekal tolik karem za tyhle fotky, díky moc!!!
Yxolol Pěknej nářez , tvrdost palic ? jinak velice pekny počin přeju co nejvice kouřu.. KEEP Growing ! ) // psal jsem to už v nějakém předchozím příspěvku, nedá se to zrovnat s ICE, určitě i podle fotek je vidět, jak je to hutný, je to zatím nejtvrdší co jsem kdy měl
Subaru Prosím tě, zajímalo by mě, jak vysoko je sluníčko od vrcholků, já ho měl vždy co nejníž to šlo a měl jsem slabou úrodu.. Jak tak sleduju, hodně lidí ho má výš a palice bývají vytáhlejší = více g // no slabou úrodu si neměl kvůli světlu, já to neřeším, nějak nastavím, tak aby to holkám neškodilo, pokud mám teda ještě výšku a můžu slunce posunout výše...jinak prostě nastavím, jak podmínky dovolí, někdy jsou kytky vyšší, jindy zas ne...jinak váhu neřeším, chci kvalitu
Díky za ohlasy a brzo dovalím fotky za tmy, tě pic
Nuda při pátku, tak jsem vám udělal pár slíbených fotek za tmy.
Holky dnes čeká 56. den květu
No myslel jsem si, že obojí seknu cca 65. den, ale asi dám vodu s upraveným ph od 60. dne, +- 65. den seknu White Rhino a +- 70. den seknu ICE, ještě se uvidí, dnes je už vidět na ICE, že pomalu začíná ukazovat náznaky zraní
Dnes holkám zase doleju cca 40-70litrů, abych snížil hodnotu ec, pouze upravím ph na 5.8
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
no spíš jsem to myslel tak, že se sem už moc nechodí a hlavně si myslím, že to už tolik lidí nezajímá , jak se to tady utlo, tak to šlo fakt do kopru, už ani na chat nikdo nechodí...bída