Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dneska zalito vodou s : AH (trochu min grow, trochu vic bloom nez jako na rust) + kvetovy stimulator AH + atazyme
a dneska maji prvni den 12/12 - rozsvitil jsem dyl a budu vypinat o hodinu driv nez jsem to mel na rust a vyjde to od 23 do 11hod.
kvuli mistu upgrade (no spis down ale lepsi nez stojici vzduch) ofuku
moc se mi libi superskunk zvenka - tady nahore to bude vesely viz posledni foto
9.den 12/12
vcera zalivka s klasikou ah+atazym+kvet. stimul
wappa uz zacina nahazovat palice, superskunk zatim nic...
docela se to vytahlo, kazdej den zvysuju lampu jeden den sem to nechal aby dorost prostredek ale uz to asi nic neudela, jedna kytka chtela ke slunicku
Vypadá to celkem pěkně, ty moje sestřičky taky kvetou, ale už jsou opožděný díky delším dnům... uvidíme, jak to dopadne s výnosem. Až bude slunce cvaknu nějakou fotku.
Tak jsem vzhledem k deštivému počasí a zatažené obloze přesunul květníky pod 400W HPS. Byly venku ve shluku, aby s nimi vítr přehnaně necloumal, takže jsou to celkem chudinky vytáhlý, jako ze skleníku. Jenže teď už to nebude zadara...
Foto č. 1 - Wappa cca 3 týdny květu venku, nic moc umístění... uvidíme.
Foto č. 2 - Wappa záhonovka (3x)
Foto č. 3 - Wappa kýblovka
Je vidět, že ta Wappa má potenciál velký i pro venkovní pěstování. Ty venkovní dávám jen pro srovnání.