Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak tady je ten mutant FJ v prvnim skleniku, uz nemuzu ani fotit, srýýýx D, kousek od nej je OG Kush akorat v kvetinaci, foto taktez zitra dodam, jinak po 2. tydnech dozralo Opium premisteny z boxu do skleniku a uz hezky vysi...
1. Foto stonek
Jinak rajcata uz pomalu ale jiste vytesnuje konopi , jak sami vydite ani poradne foto Vam neudelam, zitra to zkusim trochu procistit a bude dale inforovat, at to rostee
Ahoj, lidi a hlavne pane Ruprechte ;-)) omlouvám se za pozdní dodání fotek a upů ale kdyz sem videl jak dopadl skleník u kamaráda, přestal sem mít chut se o něco podělit. Takže je tomu tak: Kdyz jsem se ptal po objeveni svilusek, jestli po použití bioolu, během celého tydne vymizeli a jestli je nejaka zmena, tak mi bylo řečeno ze je vse ok, a tady teda foto po 2,5 týdnech zhruba, fakt hrůza chlapy, musíme si na příští rok zrealizovat ten skleník u sebe tohle je peklo, plus BS2.2 je samec, mám spoustu pylu tak nabízím kdybyste nekdo chtěl, rad se podelim. Jinak fruityho v skleníku vám upnu dneska večer + aspon ještě CM, purpureu, OG a t dva blby automaty v koprivach. Fakt demence nekterejch lidi nezna meze, ale je to můj problém, peace všem
1. Nebula a warlock
2. Papaya ale ted uz je ohnuta, nedotýkají se stropu
3. Samec bs 2.2