Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatim vsechno hnojim kristalonem 2ml/l a kropim je nitrozimem 5ml/l obcas jim dam plagron alga grow. to je jenom zbytek takze to prilejvam trochu k tomu kristalonu. zatim si nestezujou takze to bude snad v pohode
vcera jsme s fistem vedli debatu o jacku herreru. oboum nam moc nejel a proste to bylo bez zivota, ale dneska jsem docela koukal kdyz jsem ho videl. celkem povyjel a ma i celkem uzdravenou barvu, takze ho tam proste necham.
pravdu nebo to mam taky zkomercializovat a vychvalit? ani nahodou ty phena co mam ja nejsou vyjmecny..vsechny maj do 40cm a uz kvetou takze zafnej extra vynos necekam, ale necham se rad prekvapit treba z toho padne aspon kvalitni kurivo
tak pri dnesnim koukani na kytky se mi naskytnul tenhle obrazek. jeden orange bud mi zacal kvest. jenze neni to autoflower orange ale normalni z growshop seeds. tak ted cekam co s nim bude. jestli se zacne vracet na rust tak co s nim? minulej rok jsem mel 3 takovy kytky ktery se vratily na rust a nic moc teda..takze ho nejspis vytrhnu...CO SI O TOM MYSLITE VY?
hojas, co to znamená grow shop seeds?? Podle mě nějakej Mirek co má Gshop prodává semena co se mu urodili u sebe v krámě, dá jim pěkný obal a hurá.. t.z. že máš nulovou záruku co ti z toho vyroste. v tomhle vás celkem nechápu, semena tady prodává 100 ověřených členů za pár šestek a kterých se dá zpětně zeptat f péemku co a jak...
pokud začala nakvítat, tak sejmy vršky. ona se ještě krásně rozjede, pokud tam ty paličky necháš tak se sekne na dýl než se znovu přepne, rozhodně má na to spoustu času, trhat bych ji netrhal 100%. ale taky se může stát, že ten Mirek co ti semena prodal, měl doma i autoflowerya jak na potforu se u tvojí kytky projevily geny z jeho autoflowerových pokusů a nakvítá ti přirozeně, ale to ukáže až čas (a je to asi málo pravděpodobné řekl bych)
diky za odpoved s tema vrskama to zkusim. semena jsou z growshop.cz za cca 350,- takze to nejspis vytrhnu a uz nikdy je nekoupim... s tim ze tu je dost lidi co semena prodava mas pravdu a mel jsem koupit spis tady, ale co ted uz s tim nic neudelam. uvidime co se z toho vyklube treba to dokvete i ted ikdyz je to picovina