Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Počasie sa konečne dalo do normálu a až na dnešný je počasie fakt v pohode. Kočky sa po 2.dávke guana(minulý týždeň) a poriadnej dávke slnečného žiarenia ukázali fakt v dobrom svetle .
Ale podarila sa mi fakt komická chyba , že sa mi rastliny pri sadení poplietli a prišiel som na to až teraz pri fázy kvitnutia.
Obe rastliny Purple Kush vyzerajú fakt dobre , pomaly sa sfarbujú palice aj listy do tmavo fialova a stavba rastlín mi príde dosť silná.AK sa tiež pekne rozbehlo a začalo pekne plodiť , len ho budem musieť podopreť lebo palice sú dosť tenké a je možné že sa zlomí. Z Northern Lightu som zatial dosť sklamaný , plodí fakt minimálne ale dám tomu ešte čas a možno sa rozbehne.
Ak vydrží počasie , tak by som to teoreticky mohol skosiť začiatkom júla
Momentálne teplé počasie si kočky (54 dní) naozaj užívajú (+- 30ºC , takmer žiadna oblačnosť , mierny vietor , dusno) , počasie by malo zotrvať aj budúci týždeň takže super.
Dnes som urobil malú zmenu a kočky som presunul na trocha slnečnejšie miesto , bohužial v sklenníku nemám a asi ani nebudem mať do konca tohto growu miesto. Okolo "záhradky" je jačmeň , pripájam aj nejakú fotodokumentáciu
Inak AK som musel podoprieť , lebo palice sú fakt dosť krehké .
Ale nastal fakt parádny pokrok a začína to byť fakt pekne skryštalizované
Oba Purple Kushe tiež naložili pomerne slušnú vrstvu kryštálu a začína sa to velmi zaujmavo sfarbovať do fialovo-až čierna.
po priemestnení rastlín sa objavili problémy , presnejšie zo včera na dneska. Zopár listov vyzerá ako keby boli úplne vysaté a objavujú sa biele bodky na hornej strane listov , tiež som našiel na rastlinách cca 2mm velký hmyz svetlo bielej farby. Purple Kushe majú už cca 50% blizien oranžových a NL a AK cca 30% . Ako mám postupovať? zber som mal naplánovaný na koniec mesiaca(cca 10 dní) čiže využitie chemických prípravkov vylučujem , od semena je to dnes 58 deň a o tých 10 dní by to bolo presne 10 týždňov od semena. Ako by som sa mal zachovať? ocením každú radu , prikladám aj foto