Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
-pri presazovani sem mimochodem zaleval 1/3 doporucene davky na obalu (rikam si at si zacinaj zvykat na hnojky) Ph 6.2. Ted precistim Enzymama..
-po tom co sem to dal do toho vetsiho kvetinace tak se kvetiny o dost zvetsili jak do vysky tak do sirky
-vetsina rosltin ma okolo 15-17 cm, ze vcerejska to vyrostlo zhruba o 2cm
Otazka 1. Za jak dlouho bych mel prepnout na Kvet ????
- pockat az budou treba 25cm velke??? takze tak tyden ???
Otazka 2. Mam to ted neak zastrihavat??
-nekde sem cetl ze jak mas vplanu zastrihavat jednou, tak nejlepsi tyden pred koncem rustove faze...
Ještě nepřepínej. Buď je zastřihni jak říkáš, nebo je nech ješte malinko povyrůst a pak to pozohýbej. Ja bych byl pro to ohýbání spíš. Tím zastřižením je na pár dní zasekneš v růstu. Ale jak chces.
Jsou hezký!
-kytky za poslednich 5dni dost vyrostly
-vyska 32 - 22cm
-zitra nebo pozitri dam 600W lampu a prepnu na 12/12
-ted zalevam enzymama + GET power thride, po prepnuti jedu hnojky od AH naplno podle doporuceneho davkovani
-nakonec sem to nezastrihaval...
-dneska sem dal 600W lampu a strasne mi vyleteli teploty nahoru !!
-mam Cooltubu a mam zaplej stale ventilator na odtah 560m3/hod
-vlhkost je kolem 40% ve dne...... v noci pohoda !!!
poradte mi co bych mel udelat abych to neak ustalil :-//
skrin 200 x 100 x 200
odtah 560m3
pritah mam 2 diry o prumeru 15cm
Kolik máš stupňů a jak to měříš? To čidlo by nemělo být "na slunci", dej ho třeba na nějakou vyšší kytku k vrcholku, ale pod list, do stínu...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
no tak teplotu mam ted kolem 28-31 stupnu na slunku.... nad vrsky rostlin... jenze lampu mam 50cm daleko a ventilator jede nonstop, tkaze vlhkost vzdy klesne pod 40% po neake dobe co to mam zaple
Foukat na lampu je blbost, maximálně od ní můžeš odsávat vzduch pomocí CoolTube, když chceš srazit teplotu v boxu. Foukánim na lampu si rozháníš horkej vzduch od lampy po skříni, místo abys ho nechal plynule stoupat k odtahu. Mnohem lepší je nasměrovat větráčky pod kytky a rozvířit tam ten chladnější vzduch.
citace:
Původní příspěvek od ponczik no tak teplotu mam ted kolem 28-31 stupnu na slunku.... nad vrsky rostlin... jenze lampu mam 50cm daleko a ventilator jede nonstop, tkaze vlhkost vzdy klesne pod 40% po neake dobe co to mam zaple
Můžeš tu tvojí CoolTube vyfotit? Saje vzduch od stropu skříně? Co teplota v místnosti s boxem, nemáš tam moc vedro? Nižší vlhkost neřeš, kytky už maj dost kořenů, ale roztahej si je dál od sebe.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
No jakoze ted to mam zhruba 50cm od rostlin... a od toho co sem si udelal strišku na teplomer a nemerim primo na slunci tak to je pohoda....Pocasi venku je ted zimne, takze ted steplotou nemam problem 26-28den 20noc a vlhkost +-65 % .....
Udelal jsem to tak jak rika Fiste prostorovy vetrak mam namirenej primo na stonky rostlin, takze to rozmychavam studenej vzduch na spodku skrine a nahore zhruba v 3/4 skrine mi to saje cooltuba
druhej vetracek mi rozmychava vzduch ve vrchni casti skrine.. at se vyrovnava teplota po cele skrini stejne...
Původní příspěvek od ponczik no tak teplotu mam ted kolem 28-31 stupnu na slunku.... nad vrsky rostlin... jenze lampu mam 50cm daleko a ventilator jede nonstop, tkaze vlhkost vzdy klesne pod 40% po neake dobe co to mam zaple
600W 50cm nad rostlinama je si myslim akorát
a těch 31 nad vrškama by taky neměl bejt nějakej závažnej problém...co na to kytky?
a těch 31 nad vrškama by taky neměl bejt nějakej závažnej problém...co na to kytky?
Přesně tak, teplota se měří ve stínu, "na slunci" ti to vždycky vyletí. Já myslim, že cajk, pokud si kytky nestěžujou.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk