Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box 2 mě taky mile překvapuje,perfektně se zaplnil a to je ještě o 25cm větší než Box1.
Pokud teď NFT nedotáhne ostatní holčiny v hlíně,tak ho budu muset podložit,abych to dotáhl do roviny
Holky v NFT začali šíleně žrát,takže dlabají jak mají,muhee
Ostatní modely taky TOP,snad se zde nic neposere a bude to pěkné kolečko.
Ak-47 3 a 10 jsou naprosto odlišná,tím pádem bude z čeho posuzovat na konci roundu,no uvidíme v květu co tak ukáží
Takže jsem musel i v Boxu 1 přemisťovat,ale jinak parádička,všechny holky jsou v jedné rovině a to jsem na ně od začátku kola nesáhl,prostě TOP řezy
Jejich zaštípnutí zapříčinilo mohutné rozvětvení a tím mi z 9 holek vznikl docela boubínek
Nicméně o víkendu jdou k holiči,nedá se svítit,alespoň trochu přistříhnout ofinku
Holky žerou a vypadají zdravě,nemám co dodat,snad jen úsměv na tváři
Tak i tady proběhlo holeníčko,obzvlášť to potřebovalo NFT,hodně se to rozvětvilo a dobře to nakvétá,tak snad by to mohlo být dobře zaplněné
Proholil jsem všechno na tu klasiku,já si to drobné taky zpracuji
NFT na fotkách ještě před holením
Jinak měněn nálev a vysazeno ROOT,které bylo nahrazeno BLOOM,ještě tento týden pojedu s MR1 a další už nasazuji MR2
Zatím s Metropem největší spokojenost,uvidíme jak se to bude nafukovat
Čest dneska jen takový náhled,o vejkendu jdu měnit nálev a trochu udělám cleaning
Zatím vše v pohodě,začíná to už pomaličku i trošku vypadat,ale BB tam dělá hodně úlety
Každý model už dostává svou vůni,killbill jednoznačně zatím tutovka jako řádnej naftalín
Ale o DD se zmiňovat ani nebudu smrad už teď sejrák jeden
Nooo tak tady sem dneska všechno vytáhl ven a trošku přeházel,bylo to potřeba
Tady se už to začíná parádně nafukovat,převážně tedy DD,oproti BOXU 2 zde mám puštěnej odtah o něco více,jelikož tolik smradu z DD s kombinací N musím dost krotit
Ale dá se Co by ne
Jak je vidět tak Carnival oproti DD a N je znatelně slabší,jak stavbou tak i květy,tedy prozatím,ale vím co dokáží ostatní holky
Teploty a vše při starém
PS: sleduje to zde někdo vůbec? A nebo si zde dělám pravidelný deníček muheee
Tak jsem dneska měnil nálev a vyčistil v boxu bordel
Při té příležitosti jsem tedy nafotil jednotlivé modely co sídlí v tomto boxu,vše tedy 29.den květ jen mě zaráží u Carnivalu,že začíná rezatět
Fota popsané,když se na to mrknu tak + - to má ještě 30-40dní před sebou,ale to uvidíme jak se to bude vyvíjet
Zdravim,nevím ani co napsat Docela tady bulim jak malej kluk
Co se stalo,byl jsem jen 2 dny mimo a včera večer jdu omrknout jak a a co a čumi
CO SE STALO? -> ODEŠLO Z NIČEHO NIC ČERPADLO,TAKŽE ZŘEJMĚ 2 DNY NEMĚLI CO PÍT
Koukal jsem na něj a fakt nefunguje,docela zkáza a rána pod pás.
Doma ještě leží druhy NFT,takže jsem hnedka vyměnil čerpadlo a zapnul,pořádně je prolil.
Jenže obávám se že to asi nepřežijí Jediný co jsou ready a bez známky zásahu jsou zadní Nebuly,z důvodu náklonu NFT.
TAK A TEĎ CO SI MYSLÍTE,MÁM TO VYHODIT A NEBO POČKAT JEDEN DEN JESTLI TO DAJÍ?
NECHCI ZDE MLUVIT SPROSTĚ,ALE JSEM MEGA MOC HAFO NASRANEJ NA ZKURVENOU ZPÍČENOU TECHNIKU!!!!!!
Tak se mrkněte na tu lůzrovinu,myslím,že mě můžete přesunout do koše