Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lampu mam cca 5 cm nad rastlinamy nizsie uz nejde a myslim ze to je tak akurat aj minule kolo som ju mam cca tak vysoko . Udrzujem teplotu vrzsahu 25-30 stupnou no dary sa mi viac 28-30C a vlhkost mam 55-60 % vysie ju nedostanem i tak mam co robyt z vlhkostou v izbe kde sa box nachadza musim dost casto vetrat aby som nahodou nechytil nejaku pliesen kua to by som nerad . Presne tak com mal na plane zastipnut a pekne roztiahnut nech sa my to vyplni .
snaz sa drzat teploty pod 28 stupnov, inak je to stres, obzvlast pre takto male rastlinky. Skus na nu namierit vetrak, ale tak, aby fukal len na lampu a neviril vzduch medzi rastlinami, to je zatial neziaduce. Vlhkost by mohla byt o 10 vyssia, ale cerstvy vzduch a prostredie bez plesni je lepsie ako pre teba, tak pre rastlinky
Super, budem sledovat, ako to frci
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
s tou teplotou je to teraz tazke i ked sa v izbe nekuri tak teplota je tam 26,5 C a zdrzat to v boxe je problem lambu mi ofukuje klipsak no i tak nesmiem prilis vetrat lebo klesa vlhkost mala izba musim dostatocne vetrat aby som nemal plesne kua minule kolo som ho mal vo vadsej izbe a bola pecka no co uz ked som sa prestahoval .
Zdravim vsetkych zelene chtivych pestovatelou . Mam 15 den rastu a po vcerajsom zastipnuti dvoch rastliniek tu mam dalsie foto . Na tretej rastlinke mi nejako divne rastu listy tak sa nejako stacaju dole neviete niekto cim by to mohlo byt ? Neni nahodou nejak vadna rastlinka alebo je to normalne ?
Zdravim vsetkych a mam tu par dalsich fotiek mame 15 den rastu a vcera som zastipol 2 rastlinky tretu som nechal tak . Inak ma ta tretia nejake divoke listy neviete mi poradit cim by to asi mohlo byt ? tak nejak sa stacaju po bokoch a nerastu rovne .
Zdravim vsetkych zelene chtivych ludi mam 20 den rastu mojich WW . Druhy den po zastipnuti som si vsimol ze sa mi na jednej rastlinke podarilo FIMko a pekne sa rozvetvila hlavna stonka na stiry druha je len klasika a tam rastu dva vyhonky a tretiu som nechal tak pre porovnanie aspon mozem porovnat vsetky tri . Tak tu je par dalsich fotiek .
Zdravim a salutujem tak mam piaty den kvetovej fazy a mam tu par fotiek trosku som sa pohral s kolienkamy na ohybanie a priblizne zrovnal obe zastipnute rastlinky nech su vsetky palicky v rovine . A takto teraz vyzeraju .
Caute vsetci moje holcicky maju 15 dni kvetovej fazi za sebou mam dalsich par fotiek od posledneho fotenia mi pekne povirastli teraz maju od 45 do 52 cm a krasne sa zacali palicatit no ved posudte sami .