Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jen maly UP. Kytky se uz moc netahnou. Jeden SSH jsem musel zlomit aby se vesel pod lampu. Jinak jsem spokojen. Kytky uz pekne kvetou. Dneska je to 32 den kvetu.
Zdravim vsechny. Dneska je 38 den. SSH uz prestal uplne rust. 3 kytky celkem jsem musel ohnout aby se vlezly pod lampu a nepalily se jim listky o stinidlo. Tim padem se mi v boxu udelala poradna jungle. No uvidime co z toho vyroste. Nemam z toho pestu dobry pocit. Zalivam co 3 dny 4 l vody s hnojivem JIDB. Ph drzim kolem 5,9.
Tady pridavam fotky SMBOGa, Ty vypadaj celkem dobre oproti SSH.
Jeste jedna. Snad ten SSH jeste nakvete. Palicky jsou nejake ridke. Nedaj se srovnat s SMBOGem. Snad to bude lepsi. No zjistil jsem ze pod CFL se HAZE asi neoplati pestovat. Zatim Rasty
Zdravim vsechny, kdo to tady trochu sleduji. Dneska mame 46 den kvetu, takze SMBOG uz pomalu dozrava a finisuje. Jeste asi 10 dnu :-). Uz i ten SSH zacal pekne nakvetat. Podlivam co 2 az 3 dny 4 l vody s hnojivy JIDB. Jsem opravdu zvedavy jak mi to dopadne...
Fotky: 1,2,3,5---celek a SSH
4---SMBOG
Jinak SMBOG je vlevo v zadu. Kytky se mi nechce uz vytahovat ze skrine, protoze je mam poohybane a jedna je privazana k druhe...
Trochu chaozzzz
Tak dneska je to 56 den kvetu. SMBOG uz je pomalu pred sklizni. Pryskyrice se pomalu zacina zabarvovat. Podlivam jen cistou vodou s upravenym PH. Uz se nemuzu dockat na konec :-)))
Tady je par fotek SMBOGa.
Zdravim. Tak ve skrini jsou uz pouze 4 kytky SSH. SMBOG uz je sklizen 3 dny. SSH bych chtel sklidit tak kolem 70 dne kvetu. Zalezi na barve pryskyrice. No uvidime. Flusuji uz tyden tak by to melo stacit. Tady pridavam fotky SMBOGa pred smrti a po ni :-)))
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk