Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja jedu Guanokalong a kytky vypadaj jako ty tvoje co hnojis Hesi tzn. listy jsou takove hezky svetle... cela jejich rada te taky vyjde tak na 1200 - 1500 (granule, bloom, grow, extract) jinak teda bych rekl ze tam mas zbytecne moc listu... ja bych jich tak polovinu prostrihal s tim asi bude souviset i to ze ti to moc neroste ja jedu kytky sice z klonu ale svitim na ne dneska 7. den a jsou cca stejne vysoky jako tvoje i kdyz ja na to taky svitim v podstate stejne velky skrini 250W...
Původní příspěvek od Pat&Mat ja jedu Guanokalong a kytky vypadaj jako ty tvoje co hnojis Hesi tzn. listy jsou takove hezky svetle... cela jejich rada te taky vyjde tak na 1200 - 1500 (granule, bloom, grow, extract) jinak teda bych rekl ze tam mas zbytecne moc listu... ja bych jich tak polovinu prostrihal s tim asi bude souviset i to ze ti to moc neroste ja jedu kytky sice z klonu ale svitim na ne dneska 7. den a jsou cca stejne vysoky jako tvoje i kdyz ja na to taky svitim v podstate stejne velky skrini 250W...
tak musíš brát, že to je ze semen..
po focení jsem listy prostříhal
to je pro me zajimavy info... ja chci jet ze semen pristi kolo (laka me ta cista genetika - nepopsany kus papiru) ale rikal jsem si ze casove to takovy rozdil oproti klonum nebude.... kolikaty den si kytky strihnul poprvy?
Původní příspěvek od Pat&Mat to je pro me zajimavy info... ja chci jet ze semen pristi kolo (laka me ta cista genetika - nepopsany kus papiru) ale rikal jsem si ze casove to takovy rozdil oproti klonum nebude.... kolikaty den si kytky strihnul poprvy?
hele, vysledoval jsem, že při odstranění listu od hlavního stonku se ta větev nad listem rychle rozroste, takže začínám vždy děložníma a prvním patrem, nevím, časově to neodhadnu, prostě když už je tam dost listů..no a takhle jedu postupně nahoru podle toho, jak je potřeba..někdo říká, že tyhle velký listy jsou důležitý a nesmí se stříhat, já stříhám jenom tyhle listy, ty co vyrostou na jednotlivejch větvích nechávám bejt..vyzkoušej, uvidíš
rozdíl doby růstu sazenic ze semen a klonů je obrovskej, já na růst počítám 6 tejdnů (ze semen od puknutí)
jj to je pravda, s tím že nad ním to pak jede rychlejc... ale zkus je jen zkracovat - nech jen prostřední řapík a ty dva po stranách střihni o 85-90% - tzv na fakáče
jj ja ty velky listy striham taky a je videt ze to kyticce pomaha a roste pak jako z vody... jako bys ji sundal z nohy zavazi... ono tady G se toho dost nakeca ale lidi by si meli uvedomit ze i kdyz tyhle kyticky milujeme je to porad jenom plevel... ja striham i maly spodni vetvicky ktery tam zacinaj rasit hned jak je vidim vubec je nenecham rozjet...
Původní příspěvek od WIRKLICH jj to je pravda, s tím že nad ním to pak jede rychlejc... ale zkus je jen zkracovat - nech jen prostřední řapík a ty dva po stranách střihni o 85-90% - tzv na fakáče
já si teda myslím, že ty větvičky jsou bržděný hlavně tim, že na ně ten list (jeho řapík) tlačí, proto je dávám pryč..
zdar, tak jsem po celým dnu přemýšlení, jak to udělat se sítí (vysrat se na ní )
zkusil vytáhnout zbytek z minula a ejhle ..bylo to úplně akorát
na fotkách je vše jasně vidět, takže netřeba to dál komentovat..
dnes snížena perioda na 16 hodin, zítra 15 a v sobotu přepnu
zálivka: všechno full on na grow + 1/4 dávka na květ