Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tady , chceš neco prodat , strč tam ženskou když tutově tak aspoň dvě , no a jistota okamžite objednávky je když budou nahý , sexismus v praxi více zde
Ješte okomentuji , týpek mi tam ládoval 3g na W , no to byla prdel..............ted jdu spát je půl 6ráno , omlouvám se všem od kterych mam tech 138PM od středy, dnes odpovim na všechny , díky za sledováni Hlava
Díky za super Fotoreport. Taky jsem chtěl postnout, ale je tam moc ksichtů ...
Alespon pak do toho druhýho tématu hodim recenzi .... Měj se a směj se !
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
veletrh byl výbornej ..z mého pohledu zajímavější než rok minulej...sehnal jsem ice bagy za 500kč od Spain girl z Delicious seeds 3ks a řekl bych kvalitnější svým zpracováním než jiné za cenu 1500kč.Co se týče těch okulárů tak jsem dostal dvoje nějaké plasty na stánku GAVITA a pak jedny které vypadaj lépe a zřejmě budou lepší zn.LUMII také plasty s modrýma sklama.Velkou radost mi též udělal golden bag od Advanced Nutriens za kilčo sem zatočil kolem štěstí a byl tam ....komplet basic sada - 2litry grow , 2 litry Bloom a 4ks různých aditiv...od kámoše jsem dostal ještě dva kousky Connoisseur....vždy jsem chtěl tyhle Kanadský hnoje testnout,ale ta cena.Jediné co mne mrzí,že jsem nekoupil elektr. předřadník zn. Nanolux ...týpek mi byl ochoten i udělat cenu bratru 4 litry...sháněl jsem se spíše po Lumateku kuly servisu atd. ,ale letos ho nabízely jen prostředníci za nezajímavé ceny.Jen pro zpestření postnu foto toho Nanoluxu ...jinak mne samozřejmě stejně jako každého návštěvníka zaujalo tisíce věcí ...lecos jsem pokoupil a také byl obdarován ...potkal sem spoustu friends a i pár nových našel. Jinak sorry za vstup do Headovo threadu
Původní příspěvek od Mr. Figaro Díky za super Fotoreport. Taky jsem chtěl postnout, ale je tam moc ksichtů ...
Alespon pak do toho druhýho tématu hodim recenzi .... Měj se a směj se !
Si mohl i sem ,jak chceš , díky
citace:
Původní příspěvek od jarmil194 Marco z greenhouseeds ? toho neznám já znám jen franco Loja :-) :-)
citace:
Původní příspěvek od weeder Jasně že Franco a né Marco...
Hele a zkoušeli jste se s ním někdo bavit?
Mě toho moc neprozradil, kluk ušatá
Jo ja vim jenže 5ráno mi to nijak divné nebylo asi uz sem na ten monitor neviděl ...
Od Top Tao Seeds jsem si odnesl neaka VIP seminka
Premyslel jsem i nad plakatem strain hunters s podpisem od Franka, ale asi bych ho nikam nedal. Takze jsem ho nebral
Původní příspěvek od weeder Jasně že Franco a né Marco...
Hele a zkoušeli jste se s ním někdo bavit?
Mě toho moc neprozradil, kluk ušatá
Kecal uplne v poho...stejne jako minuly rok letos sem mu vzal i vzorek na ochutnavku jejich rhina ale rikal ze uz nebude ze uz ma dost ale dostal sem od nej podpultovku jejich newila jeste sem radeji nezkousel
Přátelé zajímalo by mne jaké valuty berou vystavovatelé. Stačí české koruny nebo mám měnit euro? Jedu letos poprvé a nemám v plánu odjet s práznou Díky
Původní příspěvek od pAliCZaKoff Přátelé zajímalo by mne jaké valuty berou vystavovatelé. Stačí české koruny nebo mám měnit euro? Jedu letos poprvé a nemám v plánu odjet s práznou Díky
čau
hele normálně můžeš českejma,loni tam bylo teda lidí až pokokot,tak nic moc,ale letos to prej bude líp vyřešený s průchodností... ceny teda taky nic moc.. Naslibovali nám že dostanem kupu věcí zadara,ale to byli jen prospekty, plakaty drtice atd. hnoje bo neco uzitecneho ne.. no byli jsme hned prvni den od rana a to asi byla chyba,protoze tam byly snad vsichni.. No letos to snad budše lepsí,tak cest.