Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » CANNAFEST PRAGUE 2012 fotoreport
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Jak se vám líbilo na letošním CANNAFESTU ???
Super , už se těším na přiště !!!
Paráda dobrá akce.
Čekal sem víc .
Za moc to nestálo .
Nikdo mě tam už nedostane !!!!
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tady menši hydroponicky systemek .

Hnojky GHE

Humbolt Nutrients

Malapa rozvodny

A tady , chceš neco prodat , strč tam ženskou když tutově tak aspoň dvě , no a jistota okamžite objednávky je když budou nahý , sexismus v praxi více zde

Old Post 12-11-2012 v 03:00 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 18

Takže opět děkuji carlosovi za vipku , DÍKY

Dr.Smokalotovi za nalož semínek , taky DÍKY woe

Tady na fotu si dovolim upozornit na vychytávku kterou sem tam zakoupil a to brýle do growroomu , více uvidíte v pohybu GROW Glasses METHOD SEVEN

No tady probíhala soutěž o nejlepší konopný olej .

Vyhrála tušim Hanka z Legalizace , blahopřeji

A tady probíhaly přednášky .

Old Post 12-11-2012 v 03:00 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 19

MAZARLED

Ješte okomentuji , týpek mi tam ládoval 3g na W , no to byla prdel..............ted jdu spát je půl 6ráno , omlouvám se všem od kterych mam tech 138PM od středy, dnes odpovim na všechny , díky za sledováni Hlava

Old Post 12-11-2012 v 03:20 AM
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ceklal jsem-předpokladal ze ty Lumateky co postnul Hlava budou stat min stejně jako se daji momentalne sehnat v akci

Old Post 12-11-2012 v 09:56 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Marco z greenhouseeds ? toho neznám já znám jen franco Loja :-) :-)

Old Post 12-11-2012 v 18:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weeder
Stálý Člen

Karma uživatele weeder - 20% PěstitelskáKarma uživatele weeder - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jasně že Franco a né Marco...

Hele a zkoušeli jste se s ním někdo bavit?
Mě toho moc neprozradil, kluk ušatá

Meloun je jako kamarád. Když ho rozřízneš, taky je uvnitř červenej.
Život je jako bonboniéra -> nemám rád bonboniéry.

Old Post 12-11-2012 v 19:31 PM
weeder je offline   Profil uživatele weeder   Find more posts by weeder   Foto galerie člena weeder   Click here to Send weeder a Private Message   Add weeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Díky za super Fotoreport. Taky jsem chtěl postnout, ale je tam moc ksichtů ...
Alespon pak do toho druhýho tématu hodim recenzi .... Měj se a směj se !

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 12-11-2012 v 19:37 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WarloušaFrediee
Stálý Člen

Karma uživatele WarloušaFrediee - 97% PěstitelskáKarma uživatele WarloušaFrediee - 97% PěstitelskáKarma uživatele WarloušaFrediee - 97% PěstitelskáKarma uživatele WarloušaFrediee - 97% PěstitelskáKarma uživatele WarloušaFrediee - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Pěkně vydařenej cannafest mohl by být tak 4x do roka

Old Post 12-11-2012 v 21:57 PM
WarloušaFrediee je offline   Profil uživatele WarloušaFrediee   Find more posts by WarloušaFrediee   Foto galerie člena WarloušaFrediee   Click here to Send WarloušaFrediee a Private Message   Add WarloušaFrediee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bublaspiel
Stálý Člen

Karma uživatele bublaspiel - 78% PěstitelskáKarma uživatele bublaspiel - 78% PěstitelskáKarma uživatele bublaspiel - 78% PěstitelskáKarma uživatele bublaspiel - 78% PěstitelskáKarma uživatele bublaspiel - 78% PěstitelskáKarma uživatele bublaspiel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

veletrh byl výbornej ..z mého pohledu zajímavější než rok minulej...sehnal jsem ice bagy za 500kč od Spain girl z Delicious seeds 3ks a řekl bych kvalitnější svým zpracováním než jiné za cenu 1500kč.Co se týče těch okulárů tak jsem dostal dvoje nějaké plasty na stánku GAVITA a pak jedny které vypadaj lépe a zřejmě budou lepší zn.LUMII také plasty s modrýma sklama.Velkou radost mi též udělal golden bag od Advanced Nutriens za kilčo sem zatočil kolem štěstí a byl tam ....komplet basic sada - 2litry grow , 2 litry Bloom a 4ks různých aditiv...od kámoše jsem dostal ještě dva kousky Connoisseur....vždy jsem chtěl tyhle Kanadský hnoje testnout,ale ta cena.Jediné co mne mrzí,že jsem nekoupil elektr. předřadník zn. Nanolux ...týpek mi byl ochoten i udělat cenu bratru 4 litry...sháněl jsem se spíše po Lumateku kuly servisu atd. ,ale letos ho nabízely jen prostředníci za nezajímavé ceny.Jen pro zpestření postnu foto toho Nanoluxu ...jinak mne samozřejmě stejně jako každého návštěvníka zaujalo tisíce věcí ...lecos jsem pokoupil a také byl obdarován ...potkal sem spoustu friends a i pár nových našel. Jinak sorry za vstup do Headovo threadu

Out 2011 von Bublaspiel

Indoor von Bublaspiel - 400 / 600w

Pravidlo zpětného odrazu funguje
dokonale

Naposledy upravil bublaspiel 15-11-2012 v 11:06 AM

Old Post 13-11-2012 v 12:07 PM
bublaspiel je offline   Profil uživatele bublaspiel   Find more posts by bublaspiel   Foto galerie člena bublaspiel   Click here to Send bublaspiel a Private Message   Add bublaspiel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Mr. Figaro
Díky za super Fotoreport. Taky jsem chtěl postnout, ale je tam moc ksichtů ...
Alespon pak do toho druhýho tématu hodim recenzi .... Měj se a směj se !

Si mohl i sem ,jak chceš , díky

citace:
Původní příspěvek od jarmil194
Marco z greenhouseeds ? toho neznám já znám jen franco Loja :-) :-)

citace:
Původní příspěvek od weeder

Jo ja vim jenže 5ráno mi to nijak divné nebylo asi uz sem na ten monitor neviděl ...

Old Post 15-11-2012 v 02:33 AM
jatro
Stálý Člen

Karma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% PěstitelskáKarma uživatele jatro - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Od Top Tao Seeds jsem si odnesl neaka VIP seminka
Premyslel jsem i nad plakatem strain hunters s podpisem od Franka, ale asi bych ho nikam nedal. Takze jsem ho nebral

Monitoringy Médií - zpravy o konopi ZDE

Old Post 17-11-2012 v 11:23 AM
jatro je offline   Profil uživatele jatro   Find more posts by jatro   Foto galerie člena jatro   Click here to Send jatro a Private Message   Add jatro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od weeder

Kecal uplne v poho...stejne jako minuly rok letos sem mu vzal i vzorek na ochutnavku jejich rhina ale rikal ze uz nebude ze uz ma dost ale dostal sem od nej podpultovku jejich newila jeste sem radeji nezkousel

Old Post 18-11-2012 v 10:00 AM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pAliCZaKoff
Stálý Člen

Karma uživatele pAliCZaKoff - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Přátelé zajímalo by mne jaké valuty berou vystavovatelé. Stačí české koruny nebo mám měnit euro? Jedu letos poprvé a nemám v plánu odjet s práznou Díky

Old Post 21-10-2014 v 03:49 AM
pAliCZaKoff je offline   Profil uživatele pAliCZaKoff   Find more posts by pAliCZaKoff   Foto galerie člena pAliCZaKoff   Click here to Send pAliCZaKoff a Private Message   Add pAliCZaKoff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od pAliCZaKoff
Přátelé zajímalo by mne jaké valuty berou vystavovatelé. Stačí české koruny nebo mám měnit euro? Jedu letos poprvé a nemám v plánu odjet s práznou Díky

čau
hele normálně můžeš českejma,loni tam bylo teda lidí až pokokot,tak nic moc,ale letos to prej bude líp vyřešený s průchodností... ceny teda taky nic moc.. Naslibovali nám že dostanem kupu věcí zadara,ale to byli jen prospekty, plakaty drtice atd. hnoje bo neco uzitecneho ne.. no byli jsme hned prvni den od rana a to asi byla chyba,protoze tam byly snad vsichni.. No letos to snad budše lepsí,tak cest.

Old Post 21-10-2014 v 06:47 AM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-01-2011 - CANNAFEST PRAGUE 2010 krátký fotoreport - 61 odpovědí
03-12-2010 - Cannafest Prague 2010 - 78 odpovědí
13-12-2010 - CANNABIZZ PRAGUE 2010 fotoreport - 208 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás