Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
od indoor mixu tě odrazuju, protože každá odrůda poroste jinak, do výšky a tak ..
řízky jsou bez problému..
osvětlení nakup tady: http://www.ereka.cz/ mnohem levnější než v gshopech
o hydru popřemejšlej, takovej bubbler je jednoduchej na výrobu i obsluhu, lacinej, řekl bych, že jednodušší nez hlína, míň starostí, mužeš např na tejden deset dní odjet a není problém, jednou za deset dní umyješ kýbl, dáš novej roztok a víc neřešíš..
roste to peckově, rychleji než v hlíně a mnohem vyšší výnosy..
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
Tak jsem objednal úplně vše mimo jediné věci. Osazenstva. Až to vše dorazí, tak se s Vámi podělím o další fotky ze stavby blackboxu. Pak se bude pokračovat dál. To budou vánoce :-)
Tak jsem objednal úplně vše mimo jediné věci. Osazenstva. Až to vše dorazí, tak se s Vámi podělím o další fotky ze stavby blackboxu. Pak se bude pokračovat dál. To budou vánoce :-)
zdar, pořádně si to užij, protože stavba boxu je podle mě na tom to nejlepší
Budeš teda pořizovat řezy? Semínka jsou taky v pohodě, asfalt tě jen odrazoval od nějakýho mixu, to je tak na ven
..já mám 4 modely s různou dobou květu a pěkně mě to sere ..ale zas je pak z čeho vybírat
Však už se těším na to, až dorazí věcičky. Asi si seženu řízkové osazenstvo. Uvidím ještě. Každopádně se nemůžu dočkat.
Zde je zatím seznam co jsem si objednal.
250 Sodík
Tlumivku, Kondicionér, Startér a objímku.
Cool Tube průměr 125mm, 400mm
Ventilátor RK 125L Ruck
Pachový filtr 200m3/h, 125mm 5,5kg Hy-Filt.
+ diamant tapetu, izolačka, alu 3m, objímy šroubovací, teploměr s vlhkoměrem
+ plagrom grow a bloom a další příslušenství
Bez osazenstva jsem v tom už celkem za devítku.... ( za domácí pohodlí to ale fakt stojí ... co říkáte? :-)
Ahoj všem a opět musím zpětně poděkovat všem co se mi snaží poradit. Jednou snad budu radit i já.
Než dnes pojedu do OBI dokoupit díly pro úpravu boxu, tak trocha teorie jak bych to chtěl naplánovat, upravit a rozjet.
Skříň co mám je opravdu nízká. Už to tu párkrát padlo. Asi by se dalo s tím žít, ale přemýšlím, a to docela silně, že dnes nakoupim nějaké prkna a skříň o těch 30 - 40cm nastavím na výšku. Prostě odeberu strop (snad to půjde), vypodložím prknama a opět zastropuji + dodám polici pro strojovnu. Asi bych to měl udělat, než se začne pěstit, co si o tom myslíte pánové?
Včera když mi totiž přišly ty komponenty, tak jsem čuměl jak blázen. V Eshopech to na těch fotkách všechno vypadá tak nějak malý, ale ve skutečnosti to má všechno 5kg a je to jak nafouklá zvětšenina
Takže u mě bude pravděpodobně nastavení výšky nutností. A pokud by to vyřešilo i to, že bych mohl dát vše mimo předřadníku do vnitřku skříně, tak je to lákavá myšlenka. Ovšem jestli seženu stejnou barvu dřeva, to asi těžko. Když tak se to natře.
Pak jste si z fotky mohli všimnout, že jsem dal cooltube diagonálně (šikmo). Tam byla trochu mílka v rozměrech cooltube. Psali 400mm a jinde 490mm. Vzal jsem 400mm, ovšem obojí je shodné, tak na to pozor. V jednom eshopu počítali rozměr skla, a v druhém počítali s rozměrem včetně krajních hliníkových obručí. Počítám, že šikmé zakotvení lampy nehraji žádnou roly, nebo se pletu?
Ahoj
někde výš tě Asfalt láká na hydro. Myslím že bublák nebo flo-gro je super, hned jsem k tomu přešel z kokosu. Je fakt že zálivka je pohoda a můžeš v klidu odjet. Hlídáš jen EC a PH.
Mě se tady ted válí zbytečně 12 květináču
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
filipec: Jo jasný, dám nato pozor. To bude dolaďování až ve finální kolaudaci. Musím vymyslet jak si pěkně nastavit možnost jemně posouvat výškou světla.
vfr: Právě. Řekl jsem si, že když už jsem se na to dal, ať je to pořádně a nemusím to po kole měnit. I když kdo ví, třeba mě napadne nějaká úprava. Hodím brzy foto.
Hopík: Mám nakoupeno komplet na hlínu, takže ji pojedu. Je to pro mě nejpřirozenější. Nejde mi o maximální výnos. Stejně budu jedno vytěžený kolo hulit a žrát půl roku :-) :-) :-)
Tak jsem pustil poprvé odtah a to je teda něco. Budu muset něco vymyslet jak to odizolovat od stěn skříně na straně výdechu. Navíc jsem koukal, že je tam možnost dvojího zapojení s různým výkonem, který zajišťuje instalovaný kondenzátor. Když nasadím ALU a pojede to skrz cooltube a pacháč, tak by to mohlo trochu stichnout. Uvidíme. Další report zítra.