Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Existuje něco takového do "L" nebo ještě víc flexibilního o délce aspoň 3m a výšce aspoň 2m? Potřeboval bych to kvůli návštěvám taky. Dát box do rohu a ohradit ho tímhle, aby to vypadalo jako převlíkárna třeba
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Chlapi, určitě vám s těma schovávačkama nezávidím, není nad vlastní dům kde můžu rozvíjet vše tak jak chci a hlavně mě každej z venku může vlízt na záda ale zase jste koumáci, mě se nejvíc líbí ta skříň s těma hadrama, smekám
Koles: já to vymyslel tak, že sem si koupil dvě metrové kolejnicky a chtěl sem je dat do rohu a pověsit tam nějakej levnej závěs - by podleme vypadalo jako "prevlikarna". Ale nakonec sem se ktomu nedostal.
Jinak souhlasím že nejlepší je mít barák a kdyzuz tak aspoň něco většího než garzonku. Aby to mělo aspoň ložnici.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk