Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj kolego.
Tu teplotu přes "noc" bys rozhodně pořešit měl. Já beru vzduch ze světlíku mezi barákama, takže tam není vyloženě venkovní teplota vzduchu(teď cca 15 stupňů), ale pro jistotu sem koupil malinký olejový radiátor s termostatem, nastavil na něm aby teplota neslezla v boxu pod 19 a dal ho hned k přítahu. Mám ho na druhých hodinách a spíná se jen na noc. Funguje to perfektně a ani tě to nesežere. Má příkon 500W a není zapnutý pořád. Jen občas přihřeje olej a vypíná(vydrží dlouho nahřátý).
Sehnal sem ho v Hornbachu tuším že kolem tří stovek. Myslím, že je lepší investovat do trošky víc propálenýho proudu s jistým výsledkem, než svítit o dost dýl na zabržděné kytí s výsledkem nejistým. Navíc ještě víc přituhne..
10-15 rostlina samozřejmě vydrží, ale v pohodě to rozhodně není. Rostlina přestává naplno využívat živiny v půdě a tím pádem přestává naplno růst. A o to nám přeci nejde. Ještě bych celkem pochopil údaj 15 stupňů i když je to podle mého už za hranicí nejlepší "odpočinkové" teploty, ale 10 už je brutálně málo. Myslím, že sem tu četl podobný případ kdy měl přes "noc" kolem 10ti stupňů a ve finále na to svítil nehorázně dlouho s nevalným výsledkem.
Ideál si myslím že je 18-20. Přeci jenom indooříme...:-)
Tak chlapi, přítelkyně byla přemluvena, takže to během dneška/zítřka nastěhuju holky zpátky do pokoje, kde se tomu bude dařit mnohokrát lépe a odpadnou problémy s topením apod..
No šerife to je dobře,ale nemohlo to být o pár týdnů dříve!
Příště si rozmysli jestli to má cenu se potýkat s takovými problémy
a pak to udělat stejně opačně než jsi zamýšlel
Nic proti tobě je to můj názor na věc.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.