Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já k tomu taky přidám svůj názor. Zasadil jsem na začátku července a mám teď kytku skoro metr a půl. Takhle rychle (30cm/týden) mi to roste po použití přípravku Bi-Algeen S90 (Baumarkt 98 Kč/100ml). Nějaký zkušenosti s timhle růstovym přípravkem jsem už napsal do tohohle threadu.
TAK TŘEBA JÁ PRO PŘÍKLAD JSEM TÉŽ SÁZEL NĚKDY V POLOVINĚ ČERVNA A UŽ TO VŠECHNO KVETE ALE JE TO SATVA NONAME TAKŽE TEN NEŽÁDÁ NIC EXTRA
ALE TY TVÉ FAKT MĚLY MIZERIJNÍ PODMÍNKY PŘI TĚCHTO VEDRECH BY MUSELY LETĚT JÁ TO PĚSTOVAL NA PRACHOVÉ KOPŘIVOVÉ SUCHOTRÁVNÍ PŮDĚ PŘI POLI A JSOU TAK METROVÉ PO ZAŠTÍPNUTÍ MOŽNÁ DVOU NEBO JSI ŠPATNĚ VYBÍRAL MÍSTO
Hehe a já teď přesadil, jednu takovou malou cca taky těch 15cm bonsaiku, kerou sem měl jen tak pro radost, ale teď sem si řek-přece to nevyhodim a šoup sem jí do většího kořenáče a uvidíme-eště nekvete potvora.
no hele tak takhle ty kiticky uz nejsou zas tak maly ale ja nevim cim to je ale hrozne moc se mi ted rozvetvujou tak snad to vyjde teda alespon doufam jo jinak mam substrat ze zahradnictvi a docela je to ku prospechu jo a hnojim to kristalonem ja osobne myslim ze je to v pohode * jo jinak diky za rady a az budu moct tak dodam fotecky
SCHIMPY A KDY BUDEŠ MOCI DODAT FOTKY?
MNĚ ZAČAL PŘED PÁR DNY APARÁT PO PÁR PÁDECH FOTIT TROCHU SVĚTLE,ŽE JE TAM VIDĚT JEN SVĚTLO.TO JE PANEČKU APARÁTEK.
Už se budu opakovat, ale Bi-Algeen S90 je fakt špica! No co byste jinýho řekli na přírůstek 129cm za 29 dní? Aplikoval jsem to, jak už je podle vzrůstu patrný, na outdoor a kytka začala valit 30cm za týden aniž by však zanedbávala bohaté boční větvení. Takže i když jsem sázel až v červenci, mám teď metr a půl kytku připravenou ještě nejmíň do konce září kvést, no není to paráda? Jo a listy má taky obrovský, což jenom potvrzuje blahodárnej vliv bi-algeenu na kořenovej systém. Fakt jsem s timhle produktem moc spokojenej a fakt nejsem dealer od Bioalgeenu
Kostní (nebo rybí) moučku. Je to vydatná zásobárna fosforu, ovšem nedá se tím kytka přehnojit. Pokud se nebojíš chemie, tak superfosfát, což jsou chemicky zpracovaný přírodní zdroje fosforečnanu vápenatýho upravený kyselinama na ve vodě rozpustný (a pro kytku tudíž snadnějc vstřebatelnější) formy. Kostní moučku koupíš v drogerii nebo jinde kde mají hnojiva nejčastějc asi v půlkilovým kyblíčku za 30Kč.